StoryEditor
Showbiz'Sezona golih grudi'

Naša glumica objavila fotografiju najintimnijeg trenutka i otkrila što misli o kontroverznoj temi: Kosa mi se diže na glavi od svih stručnjaka!

Piše J.V.
22. kolovoza 2017. - 22:08

Naša glumica Mirna Medaković iznimno je angažirana i brižna majka, a i tijekom čitave trudnoće u javnosti je progovarala o problemima s kojima se susreću mnoge žene.

Na svijet je nedavno donijela dvije blizanke, Zoru i Kaju, a svoju sreću podijelila je i sa svojim pratiteljima. Često objavljuje fotografije preslatkih djevojčica, a nedavno se uključila i u jednu hvalevrijednu akciju.

Mirna je objavila fotografiju na kojoj doji svoju djevojčicu, a tim potezom odlučila je podržati utrku "Mliječna staza" koja će se uskoro održati u Zagrebu. Cilj je skupljanje sredstava za banku humanog mlijeka koje će pomoći prijevremeno rođenoj djeci koja trebaju najbolju skrb.

 

A post shared by UNICEF Hrvatska (@unicef_hr) on

Tema dojenja često izaziva kontroverze i rasprave, pa je na svome blogu Mirna progovorila i o toj problematici te pojasnila pozadinu svoje fotografije.

"Kosa mi se diže na glavi od svih stručnjaka. Ne postoji bolje ili lošije mlijeko. Postoji majčino mlijeko. Ili imaš mlijeka ili ga imaš. Ili dojiš ili ne dojiš. I to je to. Točka. Kraj.", oštro je započela Mirna.

"Isključivo dojim svoje cure već tri mjeseca. Nebrojeno puta sam već htjela odustati jer su ovisne isključivo o meni. Svi drugi dolaze i odlaze, pomažu koliko mogu, al ja sam jedina 24 sata dnevno s njima. Dojim “na zahtjev”. Nisam planirala, bile su male porođajne težine i morale su se udebljati", piše na svome blogu glumica.

"Nisu supermame one koje doje, niti nemame one koje ne doje, to je ionako stvar odabira svake žene, ali je majčino mlijeko najbolja hrana koju možete pružiti svom djetetu", zaključila je Mirna.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

06. ožujak 2021 12:13