StoryEditorOCM
ShowbizKOMENTIRAO I KERUMA

Marko Pecotić Peco priča nam bez cenzure: U dvije godine izgubio sam 20 kg i lažne prijatelje, a krenulo je sitnicom. Vidio sam kako je Coce skončao

27. lipnja 2020. - 20:34
S počecima promjena mojih navika počeo sam uviđati koliko je njih spremno demotivirati me, koliko zbog vlastitog neuspjeha ne žele da uspijemDuje Klarić/Hanza Media

Marko Pecotić Peco, vrsni splitski pjevač i zabavljač, član klape Iskon i skupine Četiri tenora, koji je svojim glasom mnogima obojao neke od najintimnijih ili najveselijih trenutaka u životu, ovo jutro nije prespavao.

Nije, kad se konačno ustao, dan započeo s nekoliko krafni, burekom ili pizzetama, a onda, od pet poslijepodne, početak tonske probe "zalio“ gemištom, koji bi se do kraja večeri neumorno izmjenjivao s "jack colama“.

Pecinu priču o tome kako je uspio, u petnaest godina estradnog i gažerskog života, deset godina ostarjeti, a onda, u posljednje dvije, deset se godina pomladiti, slušali smo otkrivajući nemale odluke, borbe, spoznaje i gubitke, ali i dobitke koje je na tom putu prošao. 

Ne govori Peco samo o kilogramima, puno je tu priče i o ljudima, ko...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 06:40