StoryEditorOCM
Showbiz‘PROČITAO IH JE‘

Jole ispričao kako su mu Huljići otkrili da su Hana i Grašo u ljubavnoj vezi: Sjeo sam za stol i kažu oni, zvali smo te pošto si član obitelji... A ja sam to znao mjesecima prije njih!

Piše M.P.
15. prosinca 2021. - 09:15
Jole o Graši i Hani: Oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni...Cropix

Veza Hane Huljić i Petra Graše u posljednje je vrijeme najkomentiranija "slavna veza" u Hrvatskoj, a o njoj se sada oglasio i splitski glazbenik Joško Čagalj Jole.

"Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni.

Bio sam pozvan od Tončija, Vjekoslave, Hane i Petra, hajde kao dođi. Onda sam došao, sjeo za stol i kažu oni, zvali smo te pošto si član obitelji, moramo ti nešto saopćiti. Petar i Hana su skupa.

Onda je Petar to potvrdio, a ja sam samo dodao da sam ja to znao i par mjeseci prije njih pa smo se šalili" - rekao je za InMagazin Nove TV.

Upitan ima li još neka novost o Graši i Hani koju novinari ne znaju, Jole...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:31