StoryEditor
ShowbizLJUBAV CVJETA

Bivšeg je dovela na odmor u Hrvatsku, hoće li i Neymara? Prezgodna Hrvatica očarala slavnog nogometaša: Da bar mogu vidjeti kako si prelijep u srcu...

Piše Marija Lokas/JL
21. svibnja 2020. - 19:14
Natalia Barulich snimljena na putu za teretanuProfimedia

Još lani u listopadu svi svjetski mediji raspisali su se o otme da jedan od najslavnijih nogometaša svijeta, Brazilac Neymar, ljubi prelijepu 28-godišnju manekenku hrvatskih korijena Nataliju Barulich.

Tih dana veza je još bila obavijena velom tajnosti, u veljači ove godine postala je javna, s obzirom da su na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a točka na "i" i apsolutna potvrda ljubavi je naslovnica ruskog izdanja magazina GQ za lipanj, koju krasi upravo slavni par.

Dapače, na slici Natalia grli svog Neymara, a opis fotografije koju je taj časopis stavio na Instagram jasno daje do znanja da je riječ o ljubavnom paru.

- Zaštitite svoje najmilije. Neymar i Natalia podsjećaju nas koliko je važno podržati i zaštiti svoje najmilije.

Nije važno jeste li zatvoreni skupa u karanteni ili morate komunicirati putem telefona i Zooma. Budite sigurni, budite jaki (ostanite doma)", stoji u postu magazina.

Natalia je pak svoje brojne obožavatelje na vlastitom Instagramu "počastila" još jednom fotografijom s istog snimanja i tako otkrila da se sve dogodilo u Parizu, gdje Neymar da Silva Santos Júnior igra za tamošnji poznati klub Paris Saint-Germain.

Pritom je lijepa Hrvatica sebe i svog dragog nazvala "Bonnie i Clyde", prema najozloglašenijem američkom ljubavnom paru.

Kako bilo, veza Brazilca i ljepotice naših korijena itekako je ozbiljna, a za razliku od tajnovitih početaka, više se ni najmanje ne skrivaju, pa su i njihovi izljevi ljubavi i riječi upućene jedno drugome postale itekako javne.

Samo jedna od izjava koje potvrđuju ljubav je ona koju je Natalia Neymaru uputila uz zajedničku fotografiju, a glasi: "Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali da barem mogu vidjeti kako si prelijep u srcu... Imaš moje poštovanje i čast, dušo", napisala je svom voljenom.

Ne treba posebno napominjati da su fotografije koje krase novo izdanje ruskog GQ-a prikupile na tisuće "lajkova" i komentara na račun tog skladnog para.

Inače, prije no što se zaljubila u Neymara, Natalia je bila u vezi s kolumbijskim pop i reggaeton pjevačem Malumom, pravim imenom Juan Luis London Arias, s kojim je 2018. posjetila Hrvatsku.

Glumila je i u njegovom spotu za pjesmu "Felices los 4", gdje je istakla svu svoju raskoš.

Lijepa Kubanka tada je objavila fotografiju iz Dubrovnika i napisala:

- Ja sam napola Hrvatica i drago mi je da sam prvi put u ovako lijepoj zemlji.

Senzualnu snimku podijelila je i s nekog od Elafitskih otoka u blizini.

View this post on Instagram

With my sweetheart

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 11:56