StoryEditor
ShowbizLijepe uspomene

Beyonce su fanovi, prijatelji i obitelj za rođendan iznenadili nizom snimki nastupa i fotografija iz djetinjstva i privatnih arhiva

Piše PSD
6. rujna 2020. - 12:29
Robyn Beck/AFP

Beyonce je u petak u privatnosti proslavila 39. rođendan, ali njena obitelj, prijatelji i fanovi obilježili su dan objavama na društvenim mrežama od kojih se posebno ističe video na Instagram fan profilu Rumiyonce. Montaža različitih klipova nastupa poznate pjevačice od rane mladosti do danas uključuje i dio intervjua u kojem na početku karijere sebe naziva legendom u stvaranju uz blistavi osmjeh, kao i snimke Blue Ivy, najstarije kćeri glazbene dive i supruga Jay-Z-a, piše Hello magazine.

Video je objavila i Beyonceina majka Tina Knowles zajedno s videima iz vlastite arhive u kojem pjevačica nastupa prije slave sa samo 8 godina.

Mnogi slavni kolege čestitali su divi, a Selma Hayek nazvala ju je u rođendanskoj čestitci djevičanskom boginjom referirajući se na njen horoskopski znak. Posebno dirljive čestitke napisale su joj pjevačice i dugogodišnje prijateljice Michelle Williams i Kelly Rowland s kojima je nekoć pjevala u sastavu Destiny's Child.

Rowland je rekla “poznaješ me bolje nego što samu sebe ponekad znam. Sve već znaš. Uvijek i zauvijek baby!” Dodala je njenu crno bijelu-sliku iz školskih dana. Williams je isto objavila stariju sliku pjevačice koja ju je posjetila kako je ona od malih nogu znala tko želi biti u životu.

-Radila si jako naporno i sada si osoba koja si oduvijek htjela biti! Počašćena sam ne samo što te poznajem kao umjetnicu i što sam s tobom proživljavala ta iskustva, već mi još i veću radost pričinjava gledati ženu, sestru i prijateljicu koja nastavljaš biti! 

Beyonce je do sada znala imati i velike rođendanske proslave, pa su je tako lani suprug i kolege i prijatelji počastili serenadom na pozornici glazbenog festivala Made in America. Nadamo se da će za idući jubilarni rođendan opet napraviti neko slavlje od kojeg će nam po tko zna koji put oduzeti dah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 22:06