StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Rakovi pazite na novac, Lavovi su radoznali, Vodenjake će teško biti prevariti, Ribe su rastrošne

Piše MOZAIK SD
13. travnja 2024. - 08:01

OVAN

Nećete se opterećivati onim što je moglo biti niti zbog propuštenih prilika. Visoko samopouzdanje poticat će vas da koračate naprijed. Sjajno je vrijeme za ljubavne početke.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Imate li problema s osobom koju ne možete izbjeći jer s njom radite ili se krećete u istom društvu, izbjegavajte otvorene sukobe. Povucite se i promatrajte sa strane što se zbiva.

LJUBAV: 4 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Iako ste se planirali posvetiti kućanskim poslovima, pozivi prijatelja navest će vas da se predomislite. Neće vam biti žao što ste izašli jer vas očekuje sjajan provod, a samce i uzbudljivo poznanstvo.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Naći ćete se u situaciji snažnog emocionalnog naboja. Nastojte donositi važne oduke hladne glave pa pričekajte dok se ne smirite. Pazite na novac i ne trošite na trivijalnosti.

LJUBAV: 3 NOVAC: 2 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Radoznali ste i željni novih saznanja. Um će vam raditi punom parom pa se zabavite rješavanjem zagonetki ili dokumentarcima. Otiđete li s društvom na kviz, sjajno ćete se provesti.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Pristupat ćete novim poznanstvima s dozom opreza da izbjegnete razočaranje. Nedavno ste se opekli pa ćete puhati i na hladno. Osigurajte organizmu dovoljno kvalitetnog odmora i sna.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Nećete se odlikovati strpljenjem i tolerancijom. Otvoreno ćete iznositi mišljenje čak i ako znate da nećete nailaziti na odobravanje. Idete li na zabavu ili svadbu, ne pretjerujte s alkoholom.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Ne dajte obećanja koja ne možete ispuniti. Budite od početka iskreni kako ne biste nekoga povrijedili ili iznevjerili. Ojačajte imunitet vitaminima i ne podcjenjujte važnost kretanja.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Poželjet ćete razbiti monotoniju u vezi. Zajednički izlazak pomoći će vam da obnovite bliskost. Pred samcima su uzbudljiva iskustva. Mogli biste osjetiti leptiriće u trbuhu.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Osjećat ćete se smeteno. Zaboravljat ćete na dogovore i kršiti obećanja, zbog čega će vas gristi savjest. Ako nekoga iznevjerite zbog više sile, ne krivite se. Bit će vam oprošteno.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Bit ćete bistri i snalažljivi. Zaključivat ćete brzo i dobro procjenjivati druge i njihove namjere pa će vas biti teško prevariti. Iskoristite višak slobodnog vremena za sport i boravak u prirodi.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Imajte više razboritosti u potrošnji. Ne kupujte ono što je nepotrebno samo zato što je na akciji. Posvađate li se s članom obitelji oko novca, uvažite kritike. Priznajte da ste rastrošni.

LJUBAV: 4 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 05:44