StoryEditorOCM
ZabavaU 77. GODINI ŽIVOTA

Preminuo Terry Jones, zvijezda kultnog "Letećeg cirkusa Montyja Pythona"

Piše PSD.
22. siječnja 2020. - 16:10
Terry Jones, zvijezda kultnog "Letećeg cirkusa Montyja Pythona" umro je u 77. godini, objavio je njegov agent, a javlja BBC, a prenosi Slobodna Dalmacija

"Terry je preminuo uvečer 21. siječnja 2020. u dobi od 77 godina, uz suprugu Annu Soderstrom pored sebe, nakon duge i hrabre borbe s FTD-jem, rijetkim oblikom demencije, s kojom se itekako znao našaliti.

Proteklih dana njegova supruga, djeca, šira obitelj i mnogi bliski prijatelji stalno su bili uz Terryja u njegovom domu u sjevernom Londonu. Svi smo izgubili dobrog, smiješnog, toplog, kreativnog i istinski voljenog čovjeka, u čijoj su beskompromisnoj individualnosti i izvanrednom humoru šest desetljeća uživali milijuni." - stoji u objavi.

                     

"Njegov rad s Montyjem Pythonom, njegove knjige, filmovi, televizijski programi, pjesme i druga djela živjet će zauvijek. Mi, njegova supruga Anna, djeca Bill, Sally, Siri i proširena obitelj želimo zahvaliti i divnim liječnicima i medicinarima koji su pomogli Terryju da mu svakodnevica bude, ne samo lakša, nego vrlo često i vrlo radosna.

Nadamo se da će se ta bolest jednog dana u potpunosti iskorijeniti. Molimo da se poštuje naša privatnost u ovo osjetljivo vrijeme, zahvalni smo što smo u blizini izuzetno talentiranog, razigranog i sretnog čovjeka" - objavila je obitelj Terryja Jonesa, donosi Slobodna Dalmacija.
16. travanj 2024 22:21