StoryEditorOCM
ZabavaOBJAVLJENO NA FACEBOOKU

TONI ČEOVIĆ, JURAJ MAGUD I MIJA ŠVAGO Prošlogodišnji voditeljski trojac Konovizije i ove godine će voditi program i zabavljati gledatelje

Piše PSD.
9. siječnja 2020. - 17:18
Prošlogodišnji voditeljski trojac Konovizije Toni Čeović, Juraj Magud i Mija Švago, naći će se ponovo u voditeljskoj ulozi na Konoviziji 2020. godine, objvaljeno je na Facebook-stranici Konovizija.

Za razliku od prošle godine, kada se voditeljskom tandemu Toni Čeović – Juraj Magud kao veliko iznenađenje na polufinalnoj večeri priključila Mija Švago, ovaj put će izostati iznenađenja – barem kada je riječ o voditeljima.

Toni Čeović i Mija Švago će tako ponovo voditi program i najavljivati izvođače, pri čemu će Čeović voditi i ceremoniju glasanja, dok će Juraj Magud, kao i do sada, svojim doskočicama zabavljati gledatelje iz backstagea.

Toni Čeović je pokretač Konovizije i s Magudom voditelj od prvog izdanja. Može se pohvaliti bogatim iskustvom u novinarstvu i organizaciji različitih događanja, a od voditeljskog iskustva s ponosom ističe Prvi pljesak na kojem je kao dijete i sam pjevao.
Najzabavniji konavoski odvjetnik Juraj Magud je neizostavni dio Konovizije, a neki konavosko pjevačko natjecanje gledaju samo radi njegovih javljanja iz backstagea! Amatersku voditeljsku karijeru počeo je još u osnovnoj školi a najpoznatiji je kao voditelj i suosnivač legendarne Konoteke.

Mija Švago se voditeljskom timu Konovizije priključila nakon što je na Konoviziji 2018 nastupila u natjecateljskom dijelu kao predstavnica Vodovađe. Nakon prošlogodišnje Konovizije njezin su voditeljski talent prepoznali mnogi pa je u međuvremenu vodila i neke nove programe, naveli su organizatori na Facebook-stranici.

 
24. travanj 2024 13:48