StoryEditorOCM
ZabavaSTARU POZDRAVLJAMO, NOVOJ SE VESELIMO

KAKVA VAM JE BILA OVA, KAKVA ĆE BITI NOVA Poznati Dubrovčani o godini na izmaku i očekivanima u Novoj

Piše DV
31. prosinca 2019. - 18:22



DARIJA MIKULANDRA ŽANETIĆ, vlasnica agencije Brilliant Events
"Ova je godina bila test, neka mi iduća bude dosadna!"

"2019. je bila svakakva, pomalo dosadna, pomalo turbulentna, donijela mi je jedno novo životno iskustvo i pokazala snagu koju imam za nositi se s neočekivanim problemima. Naime, ovo ljeto na samoj premijeri Romea i Julije, našeg Midsummer Scene festivala, Lady Capulet je na kraju prvog čina, u sceni u kojoj inače plače, plakala malo jače jer žena se nažalost izlazeći na scenu nezgodno poskliznula i ostala sjedati na podu. Morali smo prekinuti premijeru, uzvanike ispratiti i dočekati hitnu pomoć. U bolnici smo doznali da je slomila gležanj i da mora na operaciju i da ne može više glumiti a pred nama je bilo 14 dana festivala. Uspjele smo naći novu glumicu koja je u roku 24 sata iz Londona doletjela u Dubrovnik, a ulogu je učila u avionu. Sve je sretno završilo, festival je uspješno održan do kraja, ali očito smo morali proći ovu kušnju. Neću to nikada u životu zaboraviti!
Za 2020. godinu želim da bude jako dosadna:), da me niko ne iskušava, da svi moji bližnji budu zdravi i da jedan novi projekt na kojem radimo uspješno zaživi. Svim ljudima na ovoj planeti želim mir, zdravlje i puno ljubavi!"



DENIS PAVELA, čelnik udruge Sigurnost u prometu
"Zdravlja i puno dječjeg veselja, i 2020. će biti sjajna!"

"2019. godina je bila puna izazova u smislu postizanja željenih ciljeva, a to su smanjenje broja poginulih na našim cestama i eventualnog porasta vrsnjačkog nasilja i nasilja nad djecom. Tu prvenstveno mislim na projekte VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA Ii kampanju NISI SAM IMA NAS JOŠ koji su prepoznati nacionalno. U 2020. želja mi je da projekt Vratimo djecu na igrališta proširimo van granica Županije i da u Dubrovnik dovedemo djecu iz cijele Hrvatske. Isto tako u današnje vrijeme zdravlje obitelji je jedino što zelim u 2020 godini. U 2020.godini svojim prijateljima, obitelji i sugrađanima zelim samo ZDRAVLJA, sve ostalo će doći samo od sebe."



AIDA HADŽIĆ, TZ Grada
"2019. donijela mi je divna putovanja, u Novoj želim ljubavi i mira!"

"Zadnji mjesec ove godine je za mene toliko aktivan da se još nisam stigla ni osvrnuti na cijelu godinu koju su mi obilježili brojni lijepi događaji. Ova 2019. mi je bila sjajna godina, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Pamtit ću je po velikim poslovnim izazovima, putovanjima, novim poznanstvima i prijateljstvima s posebnim i zanimljivim ljudima. S obzirom da veliku važnost pridajem obitelji i prijateljima, posebno bih istaknula putovanje u Istanbul sa svojom sestrom te posjet Positanu i otoku Capri u društvu prijateljica. Kao i svih dosadašnjih godina, i u ovoj sam naučila puno te mogu reći: Hvala 2019. - dobrodošla 2020. i poželjeti svima puno ljubavi, mira i sreće!"



IGOR MLINARIĆ, urednik DubrovnikTVnet
"Ova mi je 2019. bila bezvezna, u 2020. hoću konačno otputovati!"

"2019. mi je bila okej, što bi purgeri rekli - ni v rit, ni mimo. Dosta posla, selidba, đir na prvi Sarajevski gay pride - sve stane u tu jednu crtu. Nemam velika očekivanja od Nove godine, samo da ne bude onakva kakvu mi predviđa horoskop, jer po njemu mi se ne piše dobro. Nadam se da će moji doma biti zdravi i zadovoljni, bez nekih velikih oscilacija, a priželjkujem si barem jedno malo dalje putovanje. Samo opušteno, mirno i bez stresa, to želim sebi i svima oko sebe."



DIANA ROKO, urednica HRT
"Ova je godina bila odlična, neka se ponovi!"

"Pamtit cu godinu po zdravom životu, noćnim šihtama, planinarenju, šetnjama s psom, nadmudrivanju sa sinom, trenucima punim smijeha, ljubavi i ponosa. Svi smo malo odrasli, što bi značilo i da smo malo pametniji. Da se u 2020. sve to ponovi, bilo bi odlično. Ne treba više, ali i ako bude - nećemo se buniti."



IVAN VUKOVIĆ, turistički vodič
"U ovoj sam puno putovao, u 2020. provest ću više vremena s obitelji i prijateljima"

"2019. je bila puna novih poslovnih izazova, putovanja i novih ideja, a u 2020. se nadam da ce biti slicna. I da će bit' puno manje kruzera. Osim onih klasika - krenuti vježbati, prestati pušiti, zdravije jesti, moje su želje vrlo konkretne, napravit ću popis i nadam se da ću ispuniti jedan dio. Da napomenem da sve manje vježbam, ali jos uvijek ne pušim. ispravit ću neke nedostatke iz 2019., i provoditi malo više vremena s familijom i prijateljima."



HANA ČERIMAGIĆ SARIĆ, akademska slikarica
"U ovoj mi je konačno stiglo zdravlje, u idućoj-budimo strpljiviji jedni prema drugima!"

"2019. bila je uspješna, meni posebno radi zdravlja - napokon je sve došlo na svoje poslije dugo vremena. Mogu se pohvaliti da smo uspjeli u svim projektima i predstavama koje je Aster ove godine radio od Orlanda do Ivice i Marice, preko Festivala Pupica i niza uspješnih radionica prepunih zadovoljne djece. Mogla bih se požaliti na sve i svašta ali - NEĆU. Voljela bih kad bismo svi bili strpljiviji jedni prema drugima, posebno prema djeci, da s njima provodimo što više vremena u prirodi, ne žurite, sve se stigne! U idućoj godini očekujem zdravlja, sreće i ljubavi, puno uspješnih predstava i još više sretne djece koja su zaista naše blago. Htjela bih da se otvori što više prostora za dječje interese i da ostanu u našemu najljepšem Gradu, vole ga i čuvaju."
24. travanj 2024 14:26