StoryEditorOCM
ZabavaBIT ĆE SPEKTAKL, KAŽU ORGANIZATORI

DOČEK NA STRADUNU Večeras zagrijavanje uz Urban&4, a sutra Parni valjak

Piše DV
30. prosinca 2019. - 17:03
Na samom smo kraju 2019. Netko rezimira godinu na izmaku, drugi se raduju novom početku, kažu sutra se jede kokoš i za sobom ostavlja prošlost, a prvi dan Nove svinjetina ili leća, za sreću. Gdje ćete za doček? 

Dubrovački zimski festival poziva na zagrijavanje već večeras, jer će od 21 sat na Stradunu nastupiti Urban & 4, a sutra, na Silvestrovo, brojni izvođači.

Fantastičnoj novogodišnjoj noći na Stradunu prethodit će dječji doček na kojem će od 11 sati ujutro nastupiti popularna Mia Dimšić, a zatim će točno u podne uslijediti tradicionalna kolenda uz FA Linđo, Zbor Libertas i Gradsku glazbu Dubrovnik.

U Novu 2020. Dubrovčane i goste uvest će ikone hrvatske glazbe Parni valjak. Nastup legendarnog benda, uz nikad duži i nikad spektakularniji vatromet, točno u ponoć osigurat će nezaboravan početak nove godine na Stradunu, poručuju organizatori. Kao predgrupa u noći dočeka Nove godine, od 21 sat, nastupit će Ante Gelo band s gostima Brunom Oberan, Ivom Ajduković i Alenom Đurasem, mladim zvijezdama popularnih televizijskih show-ova The Voice i A strana.

Prvog dana 2019., točno u podne, na Stradunu Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem izraelskog dirigenta Noama Zurra izvest će najljepše valcere i polke iz repertoara obitelji Strauss na tradicionalnom novogodišnjem koncertu pod nazivom Orlandov bal. Posjetitelji će uživati u glazbi uz kamenice i pjenušac zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Dubrovnika. Klapa Iskon na programu je 1. siječnja, 21 sat.
20. travanj 2024 11:00