StoryEditorOCM
ZabavaVAŽNO JE I ONO POSLIJE

JESTE LI ČULI ZA "POZU 77"? Ne zahtijeva posebne vještine ni akrobacije, dovoljno je da ste raspoloženi, upućeni tvrde da su višestruki orgazmi zajamčeni

Piše Slobodna Dalmacija
18. prosinca 2019. - 22:55
Seksualnost je često ključni dio odnosa, a ponekad se itekako zanemaruje. Kad se taj plamen ugasi, nerijetko se i ostale stvari počnu raspadati.

Dodajte dašak svježine u vaš odnos. To mogu biti mirisne svijeće i aromatizirano ulje, tuširanje u dvoje, seksi donje rublje, ali i poza koja je zaludila parove diljem svijeta, piše živim.hr, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Poza 77 ne zahtijeva nikakve posebne akrobacije ni vještine, dovoljno je da budete raspoloženi za novotarije u krevetu.
Radi se o položaju vrlo sličnom položaju žlice, a naziv je dobio prema tome kako se tijela partnera zajednički savijaju u bočnom položaju.

Oba partnera moraju leći na bok i gledati u istom smjeru, a da on bude iza nje. Zatim žena treba prebaciti obje noge preko muškarčeve gornje noge i približiti mu se guzom.

Nakon toga bi se oboje trebali savinuti u struku pod kutem od 45 stupnjeva, ali bi im noge trebale ostati zapetljanje. Ovaj položaj navodno čini čuda direktnom stimulacijom G-točke, pa bi žene u njemu trebale uživati. Možda zvuči malo komplicirano, ali kad jednom probate vidjet ćete kako je zapravo jednostavno i eksplozivno.

Također, muškarac bi slobodnom rukom trebao dodatno stimulirati klitoris, ali i dirati vas po bradavicama i ljubiti po vratu. Žene koje su isprobale ovu pozu, kažu da su orgazmi (čak i oni višestruki) zagarantirani.

Jedan, ali vrijedan

Ključ za postizanje i 'samo' jednog orgazma je predigra. Morate biti u 'elementu'. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. Ljubljenje, maženje, oralni seks. Dražite jedan drugoga.

Čak i ako ne doživite višestruke orgazme, i onaj jedan će biti vrijedan i intenzivan.

Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osjetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma. Dopustite partneru da vam dodiruje druge dijelove tijela.

Tako ćete zadržati seksualnu energiju i samim time povećati mogućnost za još jedan vrhunac, piše živim.hr.
Znanstvena istraživanja pokazuju da žene koje redovito doživljavaju orgazme gaje pozitivnije misli i osjećaje prema partneru nakon seksa, nego one žene koje tijekom spolnog odnosa nisu dosegnule vrhunac, prenosi Slobodna Dalmacija.
16. travanj 2024 08:31