StoryEditorOCM
ZabavaNEZABORAVNA NOĆ U ČILIPIMA

VELIKA FOTOGALERIJA Slavljeničkim koncertom 'Dvije Rote' proslavile veliku obljetnicu

Piše DV
8. prosinca 2019. - 09:58
Slavljeničkim koncertom u Domu kulture u Čilipima sinoć je Moto klub Dvije Rote Konavle proslavio svoj svoj 20. rođendan. Uz neponovljive BRKOVE i 2Rote Bend slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati.
MK Dvije Rote osnovan je davne 1999. godine i jedan je od najdugovječnijih moto klubova na ovim prostorima, ali i šire. Članove kluba osim velike ljubavi prema motorima veže i duboki osjećaj prijateljstva, a osim članova i prijatelja s područja Konavala i šire okolice Dubrovnika klub ima i svoju podružnicu u Mariji Bistrici.

Klub je organizator tradicionalnog blagoslova motora Dubrovačko-neretvanske županije, raznih edukativnih akcija u suradnji s Policijskom upravom Dubrovnik, Domom zdravlja Dubrovnik, Auto školom Dubrovnik i drugim institucijama, a sve u cilju što bolje edukacije mladih vozača motociklista i njihovog uključivanja u promet.

MK Dvije Rote organizira ili sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, a redovito podržava i događanja drugih organizatora kao tehnička pomoć u pripremi ili osiguranju. Posljednja u nizu na koju smo osobito ponosni je humanitarna akcija ''Zajedno za Ninu''.

Također, kao Moto Mrazovi članovi kluba svake godine obilaze dječje vrtiće i škole Konavala i Župe dubrovačke, uz prigodno sviranje, pjevanje i darove.
19. travanj 2024 08:34