StoryEditorOCM
ZabavaSUBOTA, 21.30 SATI, DUBROVAČKA TELEVIZIJA

DAN DE Prvi hrvatski web show Daniela Delale gledat će i Dubrovčani

Piše Lorita Vierda
22. studenog 2019. - 11:51
„Mislim da nam svima treba ne samo tridesetak minuta zabave, nego i višestruko toliko, ljudima treba da se malo odmaknu od mračne stvarnosti, opuste se, nasmiju i zabave, a upravo to nudi im moj Dan De” - priča glavni urednik portala 100posto.hr Daniel Delale, autor zabavne mozaične emisije, zapravo web showa „Dan De”, u kojem ugošćuje poznate i slavne i iz njih s lakoćom izvlači i najosjetljivije detalje.


Od tiskanih medija preko televizija, radija i portala, u Hrvatskoj ali i susjednoj BiH, Delale je prošao sve i svašta, možda ga gledatelji najbolje pamte po emisiji Red Carpet Nove TV, gdje se zadržao i dugi niz godina, a njegov web show Dan De emitirat će se po prvi put ove subote u 21.30 sati i na Dubrovačkoj televiziji.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i brojnim 'starim' kontaktima kao i opuštenoj atmosferi koju stvara, gosti Dana De i to svih profila, rado mu pristaju stati pred kamere i otkriti detalje iz života i karijera koje javnost dosad nije znala.


U svakoj je epizodi jedan središnji intervju tjedna s osobom iz javnog života Hrvatske, bio to političar, pjevač ili sportaš, mnoštvo zabavnih rubrika, komentar tjedna, top 3 događaja ili osobe, ovisno o događanjima u međuvremenu, tu je i Sveti Instagram s novostima s te ultrapopularne društvene mreže, prate se i događaji, a tu je i stand-up komičarka koja u liku hrvatske predsjednice komentira ono što joj je tog trenutka aktualno. Hrpa zabave u tridesetak minuta odsad će se emitirati svake subote od 21. 30 sati na DUTV-u i za dubrovačku publiku.

„U prvoj prikazanoj emisiji na DUTV-u središnji gost s kojim imamo intervju tjedna je pjevač Sandi Cenov koji nam je ispričao ama baš svašta, svakakve interesantne detalje iz njegovog života.

Kako i zašto su cure tako padale u nesvijest kad bi se s njim upoznavale, je li veza s Fani Čapalijom bila samo marketinški trik ili je tu zaista na djelu bila ljubav, pa onda malo o braku s još jednom missicom Brankom Bebić koji je trajao tri godine, pa sve do toga kako je, kad bi mu došla cura, bježao iz vojarne u JNA i kako je zbog toga bio kažnjavan kao i svi 'nevaljalci' koji su radili slične probleme. Bit će svega!” - najavljuje Delale.

Kao i svakog gosta, i Sandija je Delale doveo u neobičnu situaciju u kojoj mora komunicirati s ljudima, kao što je to napravio i prošli tjedan s Nives Celzijus koju smo stavili u Sobu za razbijanje.

„Tako smo i Sandiju pripremili 'zadatak' – morao je voziti taksi, a svi znamo što to sa sobom nosi”, priča Delale, ne želeći otkrivati previše detalja, sve ćemo doznati u subotu u 21.30 sati. Hoćemo li ih uskoro gledati kako snimaju i u Dubrovniku – Delale još nije siguran.

„Pa Dubrovnik i ja smo uvijek imali odnos pun ljubavi i poštovanja pa mi je jako drago da će i gledatelji Dubrovačke televizije gledati moj Dan De i nasmijati se, i uživati u opuštajućih tridesetak minuta, a očekivanja? Ma to sam davnih dana prestao imati, bitno je da se gledatelji zabave i nauživaju, što vjerujem da Dubrovčani hoće”, priča Delale.

Ovo je već druga sezona emisije Dana De, i deveta od 12 ovosezonskih epizoda, a osim na portalu 100posto.hr i Jutarnjem.hr, gledatelji će u lifestyle zabavnoj emisiji i svim pikanterijama poznatih i slavnih moći uživati i preko malih ekrana, subotom od 21.30 sati.

 
20. travanj 2024 10:58