StoryEditorOCM
ZabavaINICIJATIVA 'ZAJEDNO ZA NINU'

SPEKTAKL U LJUTOJ Crvena jabuka, Bjelouška i DJ Lucas zajedno za Ninu

Piše DV
15. kolovoza 2019. - 16:30
Veliki koncert Crvene jabuke održan je sinoć, 14. kolovoza u Ljutoj kao centralni događaj programa „Zajedno za Ninu“. Uz Crvenu jabuku nastupio je konavoski rock bend Bjelouška i DJ Lucas. Veliki broj ljudi prisustvovao je koncertu. Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili bogatu lutriju a cjelokupni prihod namjenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna na koncertu i sa publikompjevala zajedno do dugo u noć.

Iz organizacijskog odbora „Zajedno za Ninu“ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa „Zajedeno za Ninu“ nastavlja se i dalje. Sve osobe i poduzeća mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time pomoći u njezinom lječenju.
Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu "Zajedno za Ninu".
20. travanj 2024 12:29