StoryEditorOCM
ZabavaSVJETSKA SENZACIJA OVOG VIKENDA NA BABINOM KUKU

Morcheeba u subotu u kampu Solitudo

Piše DV
9. kolovoza 2019. - 13:31
Prekrasna Skye Edwards, briljantni Ross i Paul Godfrey, ali i ostatak benda, zabavljati će sve posjetitelje ove subote 10. kolovoza u kampu Solitudo. Iako umorni od turneje po Velikoj Britaniji, Morcheeba je odlučila provjeriti što najsadržajniji dubrovački festival Ljeto u Valamaru pruža ove godine te po prvi puta zapjevati svoje najveće hitove pred dubrovačkom publikom.

Skye i Ross bend su osnovali zajedno s Rossovim bratom Paulom 1995. godine i napravili 9 albuma koji su se prodali u više od 10 milijuna primjeraka. Morcheeba je u posljednja dva desetljeća obišla svijet, a sada su odlučili stati i na jednu malu, ali svjetsku pozornicu, onu u kampu Solitudo. Skye ima božanstven i jedan od najprepoznatljivijih vokala na europskoj glazbenoj sceni. Čuti njezin lagan ton glasa spojen s Rossovom gitarom biti će jedno nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Podsjećamo kako koncert počinje u 21 sat, a kao predgrupa Morcheebi nastupit će Irena Žilić. Irena je mlada hrvatska kantautorica iz Zagreba koja se počela baviti glazbom sa svojih 16 godina i od tada nije prestala. 2016. godine bila je predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture i od tada su postali, kako ona kaže, obitelj. Također, 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Ulaznice za koncert Morcheebe dostupne su u svim Valamarovim hotelima, u kampu Solitudo te putem portala ulaznice.hr. Cijena ulaznica je 180,00 kn u pretprodaji, a na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 250,00 kn.
25. travanj 2024 18:26