StoryEditorOCM
ZabavaNAJAVA KONCERTA

Mary May s bendom ispred prostora Udruge mladih Orlando

Piše PSD.
26. srpnja 2019. - 12:31

Crowdfunding kampanja za revitalizaciju programa i adaptaciju tehničkih kapaciteta Udruge mladih Orlando traje već preko 2 tjedna, a zaključno s jučerašnjim datumom, na žiro račun udruge je prikupljeno 3700 kuna. Uplate su još uvijek moguće na žiro račun udruge do 5. kolovoza koliko traje kampanja (OTP banka HR1724070001100024367 uz naznaku ‘Donacija’).

U sklopu akcije, danas, 26. srpnja s početkom u 22h koncert će u vrtu ispred kluba Orlando održati kantautorica Mary May s bendom u kojem su Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Organizaciju ovog koncerta su omogućili Art radionica Lazareti i Audiovizualni centar Dubrovnik koji su u sklopu vlastitog godišnjeg programa odlučili potpomoći kampanju i organizirati koncert u znak potpore Orlandu - a ulazak je slobodan! Riječ je o cjelokupnoj inicijativi koja je proizašla iz projekta UniActive a dio je šireg projekta Centra za karijere mladih koji se provodi posljednjih mjeseci u suradnji s nizom sudionika na lokalnoj razini.

Mary May je jedno od najugodnijih novih indie imena na sceni u Hrvatskoj i regiji - zagrebačka kantautorica koja se javnosti prvi put predstavila u travnju 2018. godine singlom »Softest Tune« odmah je jednoglasno osvojila kritičare. Svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa. Krajem listopada objavila je album prvijenac »Things You Can`t Put Your Finger On« koji je opravdao sva očekivanja, te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. te nominiran za diskografksu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne glazbe".

20. travanj 2024 12:14