StoryEditorOCM
ZabavaSMANJIVANJE STRESA I REKREACIJA

TRADICIJA USRED SEZONE Održan žensko-muški turnir zaposlenika Maestrala u malom nogometu

Piše DV
19. srpnja 2019. - 10:54
Prigodnim programom i koktel partyjem te zakuskom i na kraju i utakmicama sinoć je održan žensko-muški malonogometni turnir zaposlenika Hotela Maestral d.d. Zaposlenici Hotela Maestral godinama rekreativno igraju nogomet. Na taj način razvija se sportski duh i zajedništvo izvan radnog vremena. Muški dio ekipe hotela Vis i Komodor na tjednoj bazi rješava se stresa igrajući mali nogomet. „Svake godine odmjeravamo snage na nogometnom terenu te na taj način održavamo natjecateljski duh među ekipama s motom „'ko pobjedi, plaća marendu!“, istaknuo je kroz smijeh, Miljenko Šikić, direktor hotela Komodor.

Žene Maestrala sastaju se rjeđe. Mirjana Salapić, Poslovni tajnik Uprave Društva i jedna od sudionica malonogometnog turnira, ističe kako su tijekom 2014. i 2015. godine sudjelovale na raznim malonogometnim turnirima. "Nakon četiri godine opet smo se okupile na malonogometnom terenu hotela Adriatic i to ovaj put u svrhu druženja i team buildinga u samom srcu sezone kako bismo nastavile njegovati zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar Hotela Maestral d.d. koja se u svakodnevnici odvija i na profesionalnom i poslovnom planu Društva" – ističe Salapić.

Turnir je i ovaj put prošao u sportskom i veselom ozračju te uz rekreaciju i druženje olakšao napornu sezonu kojoj svi djelatnici Društva pridonose.
25. travanj 2024 10:32