StoryEditorOCM
ZabavaOTVARANJE LJETNE SEZONE NA SUNSET BEACH-U DUBROVNIK

Ispratite prvi ljetni zalazak sunca uz koncert Ane Rucner

Piše promo
13. lipnja 2019. - 12:31
Najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Runcer ove će godine, u sklopu svog autorskog festivala Ana u Gradu, nježnim zvukovima violončela dočekati prvo ljetno sunce u 5 sati ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu, no i ispratiti njegov prvi ljetni zalazak. Koncert na mulu restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik održat će se 21. lipnja, na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe s početkom u 20 sati.
Nakon uživanja u jednom od najljepših zalazaka na dubrovačkom području nakon Ane će na pozornici pod zvjezdanim nebom Suset Beach-a Dubrovnik nastupiti DJ Petra koja će sve okupljene „odvesti na putovanje“ glazbenim vodama Lounge & Deep House-a.
Ulaz na koncert bit će besplatan, a ukoliko želite uživati u ovoj glazbenoj čaroliji uz večeru, restoran Kantenari u posebnoj će ponudi imati riblji i mesni menu od tri slijeda po cijeni od 250 kuna dok će rezervacija u VIP lounge zoni po cijeni od 100 kuna po osobi uključivati koktel dobrodošlice. Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broju telefona 099 444 7717.
Navedeno događanje neće biti jedno što je tim Sunset Beach-a Dubrovnik pripremio povodom otvaranja ljetne sezone na ovoj dubrovačkoj plaži. Naime, svi posjetitelji objekta Kantenari Restaurant & Lounge moći će se zabaviti uz klupsku glazbu, flair show-ove te selekciju signature koktela po cijeni od 50 kuna za vrijeme trajanja četverodnevnog Sunset Cocktail Sessiona od 20. do 23. lipnja od 19 sati.

 
20. travanj 2024 09:42