StoryEditorOCM
ZabavaBRAVO KONAVLJANI

Kakvo finale Konovizije 2019.!!- Pobjedili Mikulići i Toni Mostahinić

Piše Foto: Branka Mumalo
2. ožujka 2019. - 13:34
Kakvo finale ovogodišnje Konovizije na Grudi! U tijesnom glasovanju konavoskih sela ove godine pobjedili su Mikulići i Toni Mostahinić s pjesmom ‘Sve još miriše na nju’, no svih je šesnaest natjecatelja finala pokazalo kako se izvrsno snalaze za mikrofonom i na sceni. Publika za malim ekranima imala je priliku glasovati SMS-om za svoj odabir, uz stručni žiri sela iz kojih su došli svi natjecatelji Konovizije, a sav prihod od SMS poruka ide u humanitarne svrhe.
- Predstavili smo Konavle na jedan najbolji mogući način. Od ljudi u publici, naših voditelji, natjecatelja koji su svoj posao odradili bez greške, do benda koji je neumorno i savršeno svirao sve je odrađeno na jednom visokom nivou. Hvala velika što smo pokazali svima što su Konavle i koliko mi možemo – poručio je Toni Mostahinić nakon proglašenja pobjednika.
Za kraj pobjednik je još jednom zapjevao svoju pjesmu, a na pozornici su mu se pridružili i ostali sudionici finala Konovizije: Marija Stojanović, Božo Brailo, Katarina Pavlović, Vlaho Kordić, Stijepo Đerđi, Davor Čupić, Jakša Ćebo i Kristina Knežević, Pero i Mato Barbijer, Nikša Fiorović, Miho Trković, Vlaho Baule, Stanka Vodopić, Tihomir Šakota, Darko Stipić i Luka Rilović.
Kako je izgledala ovogodišnja spektakularna Konovizija pogledajte u našoj foto galeriji.
19. travanj 2024 07:52