Moskar Zabava

PREGRŠT DOGAĐANJA ZA VELIKE I MALE

BOGAT PROGRAM ZA KRAJ ZIMSKOG FESTIVALA Živa glazba na Brsaljama i Gundulićevoj poljani

PREGRŠT DOGAĐANJA ZA VELIKE I MALE
Peti Dubrovački zimski festival bliži se kraju, a i u završnom vikendu nudi Dubrovčanima i gostima zabavu uz živi glazbeni program i gastronomsku ponudu na kućicama te zanimljive dječje sadržaje u Uvali Lapad, Stanici Sjeverni pol u Luži te teatru Bursa.
 
Sutra, u petak, 4. siječnja bit će živo i rasplesano i na Brsaljama i na Gundulićevoj poljani.
 
Dubrovački DJ-evi od 21 sat zagrijat će publiku na Gundulićevoj poljani, dok će u isto vrijeme na Brsaljama nastupiti glazbeni duo Dubrovnik Accoustic Session.
 
Završetak programa Šarena zima u Uvali odvijat će se tijekom subotnjeg jutra, 5. siječnja, a veliko finale bit će koncert dvaju mladih dubrovačkih bendova Nianse i Sugarfree koji će u Lapadu nastupiti od 13 sati, nakon Zagi eventa s mađioničarima, animatorima i žonglerima.
 
Na maloj sceni teatra Bursa 5. i 6. siječnja gostuje Dramski studio mladih Hvar s programom „Priče mudrosti“, u režiji Jure Radnića.
 
Stanica Sjeverni pol u Luži nastavlja s radom, igraonica je otvorena za djecu tijekom zimskih praznika, a bit će tu zanimljivih interaktivnih programa, kreativnih radionica i sl.
 
U subotu, 5. siječnja, u raspjevani đir gradom kreće Trio Laus. Đir će početi na Brsaljama od 21 sat, a dobru atmosferu pronijet će cijelim gradom, u pjesmi preko Straduna do Gundulićeve poljane.
 
Napominjemo, do nedjelje, 6. siječnja 2019. Libertasovi autobusi voze besplatno na svim linijama u gradskom prometu (uključujući linije 26, 28 i 35) od 17 sati pa sve do posljednjeg noćnog polaska, kao i posebni XMAS BUS na svojoj ruti. I omiljeni vlakić XMAS Train vozi kroz Uvalu Lapad do 6. siječnja te je do tog datuma otvoreno i klizalište na lapadskim teniskim terenima.
 
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Javni poziv za dodjelu kredita za studente

Javni poziv za dodjelu kredita za studente
Grad Dubrovnik uputio je javni poziv za dodjelu kredita za školovanje za akademsku 2019./2020. godinu, kojim se ...
Javni poziv za dodjelu kredita za studente