Moskar Zabava

SPEKTAKULARAN ULAZAK U 2019.

DOČEK U DUBROVNIKU Večeras Opća opasnost, a sutra Nina i Tony

SPEKTAKULARAN ULAZAK U 2019.
U Novu 2019. godinu Dubrovnik bi trebao ući zaista spektakularno - nastupom domaćih zvijezda. Još jedan doček na otvorenom namamit će i one koji nikako nisu namjeravali proslaviti ulazak u Novu godinu na otvorenome. U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, Dubrovčani i njihovi gosti, već su se nauživali dobrih koncerata i popratnih događanja, pa će onaj 'najžešći' dio - sama završnica godine, doći kao veliko finale.

 

Krenulo se sinoć nastupom sjajnih The Gipsy Kingsa, bez čijih flamenco - salsa - pop melodija ne tako davno nije mogla proći nijedna zabava. Ovi su veseljaci uvijek u, blago rečeno, proširenom sastavu, pa tako i na Stradunu, i to s posebnim veseljem, jer ekipa slavi 25 godina od izlaska debitantskog albuma naziva 'The Gipsy Kings'.

Nedjelja, 30. siječnja rezervirana je za 'žestoke Slavonce', Dubrovčanima itekako omiljene - Opću opasnost. U 21 sat počet će s podizanjem atmosfere na Stradunu, a neće izostati niti njihove popularne rock balade.

31. siječnja zabava počinje u 10 i 30 svima omiljenim Dječjim dočekom Nove godine na kojemu nastupaju mlada hrvatska pjevačka zvijezda Mia Negovetić i Super Cover band, a kao i uvijek, šuška se kako će gosti iznenađenja na Dječjem dočeku raspametiti publiku, a uslijedit će tradicionalna Kolenda uz Folklorni ansambl Linđo, Zbor Libertas i Gradsku glazbu Dubrovnik.

Uvod u doček Nove godine priredit će u večernjim satima na Stradunu Jure Brkljača, Marko Kutlić i David Temelkov, sjajna trojka izrasla iz Voice of Croatia showa, koje Tony Cetinski uredno poziva na svoje koncerte. Zagrijavat će atmosferu od 21 sat, sve dok na pozornicu ne stupe najveće zvijezde dočeka - Nina Badrić i Tony Cetinski. Na spomen ova dva velika imena hrvatskog glazbenog svijeta prilično je jasno da će Stradun biti prepun jer su i Nina i Tony poznati po showu kojeg naprave gdje god nastupaju. Sve će začiniti i spektakularni ponoćni vatromet.

 

Doček Nove godine organizira se i u Lazaretima, također već tradicionalno, od 22 sata, a ni tamo, također tradicionalno neće biti ništa manja gužva. Prvog dana 2019. godine u podne na Stradunu počinje Orlandov bal - koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, uz posebnu poslasticu - kamenice i pjenušac. Koncertom će ravnati maestro Marc Tardue, uz nastup sopranistice Marije Kuhar Šoše, a izvest će valcere, polke i popularne operne arije. Nakon jutarnjeg opuštanja, slijedi večernji koncert - u 21 sat na Stradunu nastupa Dubrovčanima omiljena i sve popularnija Klapa Rišpet.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije