Moskar Zabava

KAD MAME IZ CAVTATA POKRENU

PRIKLIJADA Kako u moru savršenih prikala odabrati pobjednika?

KAD MAME IZ CAVTATA POKRENU
Kakva slasna zabava - Priklijada u Konavlima, u organizaciji Mama iz Cavtata, a svojim su se djelom pokazale prijavljene ekipe: Zavazda Konavle, Caprix, Frozen Sisters, Udruga Tate, Moto mrazovi & Duska, Tvornica djeca Mraza, OPG Šiša, Maki i Landupi.

"Sve su ekipe dale najbolje od sebe u pripremi prikli te dekoriranju trpeza. Svaka zanimljiva za sebe i priča svoju priču, a natjecatelji dobro raspoloženi nudili svoje prikle posjetiteljima. Za dobru glazbu i zabavu se pobrinuo DJ Bačvar, a program je svojim štihom začinio jedan jedini Emerson de Souza Cruz. Naravno, ne bi bilo zanimljivo da članovi žirija, chef Ante Bebić, domaćica i draga Cavtajka tete Luce Kocelj te Gašpar Butigan, kao stručni žiri, nisu svaku ekipu posjetili, degustirali prikle te proglasili najbolje ekipe. Nagrade su osvojile Tvornica Djeda Mraza, Frozen sisters te Moto mrazovi i Duska", javljaju Mame iz Cavtata.

Program Adventa u Cavtatu se nastavlja danas kada će se prikazati dječja filmska djela, u suradnji s Društvom Naša djeca Gruda. 
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije