StoryEditorOCM
ZabavaPRIPREME ZA MISS WORLD

Predstavljen spot kojim će se Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina predstaviti u Kini

Piše d.v.
21. studenog 2018. - 15:44
Direkcija Miss Hrvatske službeno je predstavila spot kojim se aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina predstavlja u Kini na ovogodišnjem natjecanju ljepote Miss World koji će se održati 9.12.2018. na otoku Sanya.
Produkciju spota potpisuje Projekt 6 studio a režiju Nikola Klobučarić. Scenaristica razglednice je Ines Mrenica. „Vodila sam se idejom bajkovite ljepote i sportskog duha po kojima je Hrvatska već poznata u svijetu. Talent i MALE priče koje postaju globalne su najveći potencijal koji ova zemlja ima i zato smo sve rekli brojem 10 i imenom Modrić na dresu koji vidimo na kraju spota.“ – izjavila je Ines.
Najljepša žena Hrvatske spot je snimala na tri lokacije, u predivnom Dubrovniku, međimurskom gradu Čakovcu te Kninu. Dok su za styling zaduženi dizajneri BiteMyStyle by Zoran Aragović, Džemila Dilberović i Ivica Skoko koji je ove godine radio i dizajnersku haljinu te nacionalnu haljinu koja je digla toliko prašine u našim medijima, za obuću je izabrala iz najnovije kolekcije Deichmann. Da frizura bude besprijekorna zadužen je bio lanac frizerskih salona Studio Marcela, dok za make up Učilište Profokus i Eveline Cosmetics.
„Zaista mi je bilo divno snimati spot, radili smo ga nekoliko dana na različitim lokacijama to je za mene neko potpuno novo iskustvo. Uživala sam u svakom trenutku jer sam ponosna što ću moći svoju zemlju predstaviti u svijetu.“ – izjavila je aktualna Miss Hrvatske, Ivana Mudnić Dujmina.
Dok se Ivana priprema u Kini za grandiozno finale, mi ćemo uživati u video spotu i ljepotama naše zemlje.
19. travanj 2024 18:53