StoryEditorOCM
ZabavaVIKEND NA BABINOM KUKU

 Ne propustite besplatni koncert klape Cambi i kino projekcije na otvoreno

Piše d.v.
19. lipnja 2018. - 23:04

Nakon prvog ovogodišnjeg Dubrovnik Craft Beer Festivala kojim je otvoreno Ljeto u Valamaru, nastavlja se zabava za sve generacije na Babinom kuku. Tako za ovaj “produženi” vikend posjetitelje očekuju prve projekcije kina na otvorenom, a osim njih, svi posjetitelji Trga od Fontane ovog će petka s početkom u 21 sat moći uživati u besplatnom koncertu klape Cambi.
Nakon niza spektakularnih koncerata koje su održali diljem Hrvatske, a među kojima se svakako izdvaja onaj na Poljudu ispred 15 tisuća ljudi, klapa Cambi ovog petka stiže na Babin kuk. Cambi je najnagrađivanija hrvatska klapa koja je zaslužna za popularizaciju klapske glazbe krajem devedesetih godina te je snimila niz autorskih pjesama. Ova klapa je u svakom svom nastupu vrhunskim izvedbama tradicionalnih dalmatinskih i zabavnih pjesama uspjela ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine te suvremenih glazbenih kretanja, a u njihovim se izvedbama osjeća iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja.
Park Maslinata će i ovog ljeta postati mjesto za projekcije popularnih filmskih naslova koji će zabaviti velike i male filmoljupce četvrtkom i nedjeljom u 21 sat. Osim animiranih filmova za djecu koji će se prikazivati četvrtkom, turistička kompanija Valamar Riviera ove je sezone odlučila razveseliti i one malo starije pa će se tako nedjeljom u Parku prikazivati igrani filmovi raznolikih žanrova, a ulaz će na sve projekcije biti besplatan.

18. travanj 2024 03:08