StoryEditorOCM
ZabavaSJAJAN POČETAK

Jura Stublić i Film otvorili Ljeto u Valamaru, večeras Letu štuke

Piše DV
18. lipnja 2018. - 14:23

Besplatnim koncertom Jure Stublića i grupe Film u sklopu Dubrovnik Craft Beer Festivala jučer je započelo još jedno izdanje Ljeta u Valamaru.

Jura Stublić & Film već su godinama jedan od najdražih live bendova svih generacija publike, što je sinoć dokazalo mnoštvo ljudi koje je u kampu Solitudo s njima u glas pjevalo legendarne hitove kao što su „Doći ću ti u snovima“, „Srce na cesti“, „Bili cvitak“, „Dobre vibracije“ i „Ljubav je zakon“, kažu organizatori.
 
Večeras, u kampu Solitudo, u organizaciji Valamar Riviere i podršku TZ grada Dubrovnika, zabava će početi uz DJ-a i kušanjem piva od 18 sati, nakon čega će uslijediti prijenos utakmice Hrvatska-Nigerija koju će svi okupljeni moći pratiti na dva 5-metarska ekrana.

Po završetku utakmice kreće zabava uz koncert grupe Letu štuke. Singlovi kao što su „Mjesto za dvoje“, „Minimalizam“, „Tesla“, „Paranoja“ i ostali koji su se našli na njihova dosadašnja tri studijska albuma u kratkom roku su im priskrbili kultni status među velikim brojem poklonika, a zašto je to tako, ne propustite saznati večeras u kampu Solitudo. Ulaz na koncert i parking će biti besplatan za sve posjetitelje, poručuju iz Valamara.
 
 

19. travanj 2024 22:28