StoryEditorOCM
ZabavaFOTOGALERIJA ŽELJKA TUTNJEVIĆA

Korisnici Centra Josipovac nedjelju proveli s organizatorima Glamour Fashion Showa Dubrovnik i Izbora za Miss DNŽ-a

Piše PSD.
6. svibnja 2018. - 20:46

Sudionici Glamour Fashion Showa Dubrovnik i Izbora za Miss Dubrovačko-neretvanske županije družili su se u palači Sponza s korisnicima Centra za rehabilitaciju Josipovac. Za štićenike Centra ovo je bila lijepo ispunjena nedjelja, a nisu krili svoje oduševljenje slikavanjem i druženjem. Kao znak zahvale, korisnici Josipovca uručili su organizatorima zahvalnice, a ravnateljica Centra Marina Sambrailo uručila je zahvalnicu Džemili Dilberović. Posljednja je dobila zahvalnicu i od Ilijane Stojanović, ravnateljice Doma Maslina. Naime, Dilberović je štićenicima Doma Maslina poklonila haljine za maturalnu zabavu. 

Izbor za miss Dubrovčako-neretvanske županije održat će večeras s početkom u 20 sati ispred crkve sv. Vlaha. Umjesto ulaznica, građani će moći dati novčani prilog, a sav prikupljeni novac namijenjen je Centru Josipovac. 

Djevojke koje sudjeluju na izboru za Miss odijevaju Ivica Skoko, Duchess Womenswear, Lella Design, Borza Grupa, Van Gogh, Mare Adriaticum, Tom Sayli. Djevojke koje će se boriti za titulu najljepše su Eva Škorić, Ivana Mudnić, Barbara Đugum, Martina Glibota, Tijana Ivanišević, Kristina Ilivača, Laura Lendić, Iva Šprljan, Matea Vulić, Gabriela Belić.

Djelić atmosfere iz atrija palače Sponza donosi fotogalerija našeg Željka Tutnjevića. Dv


 

18. travanj 2024 19:31