StoryEditorOCM
ZabavaDONOSI GLORIA

TATA OD FORMATA Zgodni Dubrovčanin s kćerkicom privukao poglede na zagrebačkoj špici

Piše Maja Ćurić/Gloria
16. travnja 2018. - 14:20

Sportsko izdanje zgodnog tate na špici nije prošlo neopaženo, iako je njegovu pažnju u potpunosti zaokupirala jedna plavokosa djevojčica. Model i glazbenik Vlaho Arbulić (27) brižan je otac koji objave na svojim društvenim mrežama često posvećuje svojoj kćerkici Luce (3), donosi Gloria.

Malenoj Luce redovito svira gitaru, a u slobodno vrijeme kao i svaki tata koji je očaran svojom princezom provodi u igri, prirodi ili na zagrebačkoj špici.

Tata Vlaho nije se posebno spremao za špicu, ali opet je u sportskom i ležernom izdanju bio itekako primijećen. Siva hoodica na kopčanje, trenirka i kultne Adidas tenisice bila je njegova kombinacija za šetnju središtem grada.

Zavodljivi Dubrovčanin gradi glazbenu karijeru zbog koje se nedavno uputio u Ameriku gdje snima nove pjesme, a za promociju je angažirao menadžera popularnih 2Cellosa.

Na svom Instagram profilu nedavno je podijelio fotografiju nastupa s pozornice iz New Yorka i Chicaga, što znači da nikako ne odustaje od svog sna. Potpora na tom putu mu je životna partnerica Tatjana Dragović koja itekako ima iskustva u gradnji inozemne karijere. A kada nije u studiju ili pak sa svojim curama, Vlaho najradije uživa na svom Harleyu na kojem ga se često može vidjeti u samom središtu metropole, prenosi Gloria.

20. travanj 2024 09:15