StoryEditorOCM
ZabavaNARODNA KNJIŽNICA GRAD

OTVORENA PRAVA ROCKERSKA IZLOŽBA Vedranov život uz Hladno pivo!

Piše PSD.
10. ožujka 2018. - 23:43

U prizemlju Narodne knjižnice Grad otvorena je izložba „Život uz Hladno pivo“ autora Vedran Levija. U godini u kojoj Hladno pivo slavi tri desetljeća na sceni, dubrovačka publika dobila je priliku razgledati plakate, fotografije te raznovrsne predmete vezane za ovaj rock bend, a eksponati dolaze iz Levijeve privatne zbirke koja je rezultat 15 godina autorovog praćenja sastava - i to objektivom.

Levi je zahvalio svima koji su mu na bilo koji način pomogli u pripremi izložbe, zahvalio je članovima Hladnog piva što ga "trpe" i to od 2003. godine kada je svoju prvu službenu fotogaleriju napravio upravo na temu njihovog gostovanja u Dubrovniku. Zahvalio je i svojim kolegama iz Dubrovačkih knjižnica što su ga "trpjeli" posljednjih dana tijekom pripreme izložbe. Inače, pored dvije manje izložbe vezanu uz Udrugu mladih "Orlando", ovo je Leviju prva prava samostalna izložba, a iza nje stoji zaista dugo razdoblje rada.

Gitarist grupe, Zoran Subošić "Zoki" izrazio je zahvalnost autoru izložbe te naglasio kako članovi benda bolje izgledaju danas nego prije 15 godina. Zahvale je izrazio i Mile Kekin dodavši kako je sretan što se "Vedran iz svijeta showbizza prebacio u kulturu". 

Svi posjetitelji su osim razgledavanja izložbe mogli kušati i piva domaće izrade, „Gornja banda“ i „Donja banda“, koja proizvodi Konoba Seoska Kuća. Izložba ostaje otvorena do 24. ožujka. bLu

20. travanj 2024 05:53