Moskar Zabava

IGRA PRIJESTOLJA

TREĆI DAN SNIMANJA Kraljica Cersei i Jon Snow zavladali Bokarom

IGRA PRIJESTOLJA

Iako je za snimanje osme, ujedno i posljednje sezone HBO-ove uspješnice Igra prijestolja angažirana prava vojska zaštitara, fotoreporteri su uspjeli nakratko uhvatiti dvoje glavnih glumaca na tvrđavi Bokar. Lena Headey, koja glumi Cersei Lannister, snimljena je u četvrtak ujutro na tvrđavi Bokar u Dubrovniku, a društvo joj je pravio glumac Kit Harington, odnosno Jon Snow.

Uz Cersei je bio i Islandski glumac Hafþór Júlíus Björnsson koji u seriji utjelovljuje snagatora 'The Mountain'. Iako je za snimanje osme, ujedno i posljednje sezone HBO-ove uspješnice, angažirana prava vojska zaštitara, mediji su uspjeli uhvatiti i njegov odlazak, jer kišobrani kojima sakrivaju glumce, nisu bili dovoljno veliki da pokriju dva metra visokog snagatora.  Pojavljivanje kraljice i njenog čuvara izazvalo je pravu navalu veselja, jer su Jon Snowa fotoreporteri već jučer 'uhvatili' na tvrđavi Minčeta dok je više puta ponavljao jednu scenu.

Uz glumce su bili i statisti obučeni u vojnike koji su slobodno prošetavali mostom od Pila. Iako se očekivao dolazak glavne
protagonistice serije Daenerys Targaryen, koju utjelovljuje Emilia Clark, to se ipak nije dogodilo, a nije snimljen ni glumac Peter Dinklage odnosno Tyrion Lannister.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Dio Plata jutros bez vode

Dio Plata jutros bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 22. veljače bez vode će biti dio Plata iznad magistrale (od ulaza u Plat do r...
Dio Plata jutros bez vode