StoryEditorOCM
ZabavaGLASAJTE ZA NAJBOLJE U 20 KATEGORIJA

NAGRADA ZLATNI STUDIO Andrija Jarak nominiran u kategoriji 'Najbolji TV novinar'

Piše DV
7. veljače 2018. - 11:41

Dubrovčanin Andrija Jarak nominiran je za nagradu Zlatni Studio - čitatelji biraju. Najstariji televizijski tjednik Studio pokrenuo je i svoju veliku medijsku nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu, kako bi 'najbolji birali najbolje', a nominacije su raspoređene u 20 kategorija.

Jarak je nominiran U kategoriji Najbolji TV novinar. Zaštitno lice Nove TV, nekadašnji je kolega iz dubrovačkog dopisništva HRT-a, i onaj uz čije se ime najčešće vezuju afere i aktualnosti nažalost povezane s crnom kronikom. Jarkov jasan, direktan i staložen stil, bez previše uvijanja i ukrašavanja vijesti ili događaja vrlo brzo lansirali su ga u sam vrh televizijskog novinarstva. Veliki reporter tajnu svog uspjeha opisuje kratko i skromno: 'Ne foliram, ne blefiram i ne petljam' - kazao je svojedobno Jarak, i izrekao upravo sve ono što o njemu misli hrvatsko gledateljstvo.

Žiri sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, još je tijekom prosinca nominirao po pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 20 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila iznimno jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu. Sada su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem stranice Jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio.

19. travanj 2024 04:55