StoryEditorOCM
ZabavaTANJA JOVANOVIĆ MATIĆ - MOJ ŽIVOT 12 GODINA NAKON REALITY SHOWA

NEKADAŠNJA SUDIONICA BIG BROTHERA Živim sretno uz moja dva princa

Piše Tea Stjepović
Foto: Privatna arhiva
1. veljače 2018. - 11:35

Dubrovkinja Tanja Jovanović bila je zvijezda 'Big Brothera' 2006., a danas, 12 godina kasnije. živi potpuno drugačiji život. Düsseldorf u Njemačkoj je postao njezin novi dom, u kojem uživa sa sinom Maurom i suprugom Tonijem.
'Život mi je predivan. Udala sam se, i dobila najveći blagoslov koji žena može imati i osjetiti, sina Maura', priča Tanja koja je svom prezimenu dodala i muževo, Matić. Iako je njezin novi život sada u Njemačkoj, Tanja s obitelji dolazi svake godine u Dubrovnik, nekad i dvaput godišnje, pa joj Grad ne može faliti. Za Moskar se osvrnula i na sudjelovanje u reality showu koji joj je donio veliku medijsku popularnost. 'Život nakon Big Brothera mi se jako promijenio. To mi je životna lekcija. Nakon showa sam odlučila što uistinu želim u životu i kojim putem krenuti. A to je put istine, ljubavi i života', objašnjava Tanja koja ne žali što je bila dio Big Brothera. 'Ne bih ništa mijenjala iz tog vremena, jer je tako trebalo biti. Ne vjerujem u slučajnosti, sve je dio Božjeg plana', iskreno govori Tanja koja je svoj život okrenula vjeri, Bogu i Isusu.

Dva princa
U međuvremenu je pokrenula i YouTube kanal u kojem širi pozitivnu energiju.
'Više se ne ustručavam raditi nešto što volim zbog ljudi. Youtube je moja strast već duže vrijeme i želim misli dijeliti s predivnim dušama koje su željne osmijeha i ljubavi,jer je to najvažnije. Inspiracija koju crpim za sve su moja iskustva, moje srce i vjera u Boga. I sve što želim vidjeti u svijetu, počinjem gledati od sebe', kazuje Dubrovkinja, koja je, kako i priliči, vjenčanje imala u dubrovačkoj Katedrali. 'Bilo je to poput sna koji svaka žena sanja. Imali smo predivnu ceremoniju uz nama najdraže ljude, pune osmijeha i ljubavi. Tu je bio i naš sin koji je sve pratio i bio moj princ uz muža, naravno. Predivan dan koji nikad neću zaboraviti', sentimentalna je Tanja kojeg je supruga upoznala upravo u Dubrovniku. Ne voli puno otkrivati, samo dodaje da je i on rodom iz Grada, iako godinama živi u Düsseldorfu.

Sestrinska ljubav
'On mi je ostvarena želja', govori Tanja, dok je posebno ponosna na svog četverogodišnjeg sina.
'Uz Maura, mojoj sreći nema kraja. On je moj život i zrak, najdivnije biće koje znam, a vjerujem da tako svaka majka razmišlja os vom djetetu. Čast mi je odgajati ga s puno ljubavi i razumijevanja', poručuje Tanja. U njenom životu važnu stavku ima i sestra blizanka, poznata plivačica Sanja Jovanović.
- Mi smo poveznica koju je teško razdvojiti. Ona vam je moj najbolji prijatelj i veliki dar od Boga, skupa idemo kroz život. Sanja je veliki borac od kojeg sam puno naučila, a i ona je od mene. Znamo se naljutiti jedna na drugu, ali i još brže se odljutimo. Imamo odličan odnos, čujemo se svaki dan i prepričavamo dogodovštine. Ljubav je to velika', zaključuje Tanja Matić Jovanović iz svog toplog doma u Njemačkoj.

20. travanj 2024 04:15