StoryEditorOCM
ZabavaČETVERODNEVNI PROGRAM ZA SVE UZRASTE

Herceg Novi pripremio spektakularan doček Nove godine!

Piše PSD.
7. prosinca 2017. - 11:47

Za doček Nove 2018. godine i uživanje u svim čarima koje donose novogodišnji praznici, pripremom spektakularnog programa, pobrinula se i ove godine Turistička organizacija Herceg Novi .

Poznati hercegnovski kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda Dočeka Nove godine koji će Turistička Organizacija i Općina Herceg Novi pokloniti svom gradu i gostima i to u četverodnevnom programu od 30. prosinca 2017. do 2. siječnja. 2018. godine na više lokacija u gradu.

Novljani i njihovi gosti će i ovu Novu godinu moći dočekati na otvorenom. Glavna bina će biti u Parku Boka koji će biti mjesto gdje će se odvijati bogat glazbeni program. U skladu sa blagovremenim pripremama i najavljenim zvijezdama preciziran je kompletan četverodnevni program Dočeka.

U subotu, 30.12. od 12 sati u Parku Boke počet će program Dječje Nove godine u okviru koje je pripremljena interaktivna dječja predstava ,,Volimo se - ovo je godina ljubavi”. Naravno tu je i neizbježni Djed Mraz, a doček Nove godine za najmlađe zaokružiti će se koncertom popularnog dječjeg zabavljača Šante Pante.

Program glavne večeri Dočeka Nove godine počinje u 21 sat kada će se na binu u Parku Boka popeti poznata grupa Senkina đeca, a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vlada Georgieva čiji koncert počinje u 23 sata.

Za novogodišnju noć Turistička organizacija je osigurala i besplatno vino i pivo koji će se dijeliti gostima u Parku Boke, ali i prvog dana Nove godine tokom dnevnog programa na Škveru. Naime, osim večernjih programa planiran je i dnevni program koji će na Škveru početi u 11 sati u ponedjeljak 1. siječnja, gdje je za dobru atmosferu zadužena hercegnovska klapa Castel Nuovo, a pored besplatnog pića TO HN je osigurala i besplatne prigane girice.

Prvu noć 2018. godine u Parku Boke će svoj koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a zvijezda večeri beogradski pop-rock sastav Van Gogh će nastupiti od 23 sata.

Posljednji dan organiziranog Dočeka na otvorenom rezerviran je za koncert slavnog bubnjara, Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom Balkanska lavina nastupiti od 21 sat u Parku Boke, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop muzičari iz sastava Tropico band.

Uplovite u Novu 2018. godinu na nezaboravan način, dođite u Herceg Novi i uživajte!
http://www.hercegnovi.travel

PROMO

18. travanj 2024 02:32