StoryEditorOCM
ZabavaPROMO

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića

Piše PSD.
24. studenog 2017. - 13:59

Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sunca za vaše mališane pripremili su 9. prosinca interaktivni mađioničarski Show u izvedbi najdražeg mađioničara Luke Vidovića. Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena vrhunskom zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima koji će vas ostaviti bez daha.

Djeca mogu sudjelovati u ovoj interaktivnoj predstavi, a možda baš vaše dijete bude odabrano da pomogne Luki u izvođenju nekih trikova! Nakon predstave, svako dijete će od Svetog Nikole dobiti prigodan slatki poklon koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima, dok roditelji mogu bezbrižno uživati u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca.

Hit predstava Magic Show za cijelu obitelj već je mnogo puta rasprodala dvorane i razveselila djecu svih uzrasta, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u zabavnim čarolijama. Lukin izraziti talent, smisao za humor te vrhunske zabavljačke sposobnosti popraćene magičnim trikovima razlozi su zbog čega će vam ovaj Sveti Nikola ostati u sjećanju cijeli život!

Predstava počinje u 10:30 sati u dvorani Soderini Dubrovačkih Vrtova Sunca. Ulaznice po cijeni od 70 HRK možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8:30 do 15 sati. Roditeljima u pratnji djece ulaz na predstavu je slobodan, broj mjesta je ograničen. Informacije na broj telefona: 020/361 500 ili info@sungardensdubrovnik.com.
 
Podijelite s nama vesele i magične trenutke, vidimo se u Dubrovačkim Vrtovima Sunca!
 
 
 

25. travanj 2024 03:08