StoryEditorOCM
ZabavaNAJAVA

Valamar Riviera sve posjetitelje Babinog kuka „časti“ koncertom Motar Banda uz gosta Vedrana Ljubenka

Piše PSD.
1. kolovoza 2017. - 16:16

Dugo toplo Ljeto u Valamaru na Babin kuk donosi obilje glazbe i zabave za sve generacije i ukuse. Koncerti poznatih domaćih glazbenika, kino pod zvijezdama, marš Gradske straže… događanja su brojna, a ljeto još uvijek traje te su pred nama još brojni odlični koncerti.
 
Sljedeći koncert na programu održat će se već ovaj petak kada će dubrovački Motar Band na Trgu Marina Držića (ispred hotela Tirena) od 21 sat izvesti obrade poznatih rock hitova 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a kao gost će im se pridružiti i Vedran Ljubenko. Koncert će za sve posjetitelje biti besplatan te će biti osiguran besplatan parking.
 
Motar Band čine glavni vokal Marko Perkušić, Davor Zečević na bas gitari, gitarist i pjevač Željko Mihočević, Mladen Harmat na klavijaturama te bubnjar Antonijo Grdović Šćele. Iako oformljen krajem prošle godine, Motar Band čini skupina dugogodišnjih glazbenika iz Dubrovnika koji su ranije svirali u raznim dubrovačkim sastavima, a veže ih zajednička ljubav prema glazbi i zabavi te istinska želja za sviranjem dobrog blues-a, pop-a i rock-a.
 
Njihov repertoar sadržava neka od najpoznatijih svjetskih izvođača i bandova kao što su Eric Clapton, U2, Dire Strates, ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, ali i onih domaćih poput Bijelog Dugmeta, Majki i Divljih Jagoda. Iz Motar Banda poručuju da vole odličnu zabavu, a mi vas pozivamo da ne propustite odličnu rock svirku ovog petka na Babinom kuku!
 

20. travanj 2024 03:00