Moskar Zabava

UTORAK JE DAN ZA 10

PLANET MAJMUNA, DUNKIRK, VALERIAN Filmski hitovi u Cinestaru za 10 kuna!

UTORAK JE DAN ZA 10

Filmoljupci  će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan – dan za 10! . U utorak, 08. kolovoza u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom,  a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa  je prošlo ljeto u filmovima na „Danu za 10“ uživalo preko 65 000 posjetitelja!
 
„Dan za 10“ znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 10 kuna, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona - Valerian i grad tisuću planeta, gdje jednu od glavnih uloga ima Cara Delevingne, jedan od najpopularnijih top modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja. Također se izdvaja povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy,  treći nastavak filma znanstvenofantastične franšize Planet majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što su Kako je Gru postao dobar. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove.  Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.
 
Ovo je također prilika da za 10 kuna doživite posebno filmsko iskustvo i u najljepšem kinu u Zagrebu – Kaptol Boutique cinema te da upoznate sve njegove čari. Uz činjenicu da je ovo prvo lasersko kino u regiji, u interijeru se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn. Akcija obuhvaća i IMAX - najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu, koji je u ponudi u CineStar Arena Zagreb.
 
Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za „Dan za 10" tj. za projekcije 08.kolovoza  i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina. Više informacija, kao i kupnja ulaznica moguća je online na: http://www.blitz-cinestar.hr/dan-za-10 .
 

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije