StoryEditorOCM
ZabavaNAJLJEPŠI LJETNI DOŽIVLJAJI UZ LJETO U VALAMARU

<strong>TRG OD FONTANE Nakon Jazziane Croatice, na Babin kuk dolaze Jasna Zlokić i Nina Badrić</strong>

Piše PSD.
7. srpnja 2017. - 14:48

Babin kuk je ovo ljeto postao svojevrsna pozornica na otvorenom što nam potvrđuju brojni koncerti koji će se održati u tjednima koji nam slijede. Tako će večeras hotelska tvrtka Valamar Riviera svim posjetiteljima Babinog kuka „pokloniti“ koncert višestruko nagrađivanog ansambla Jazziana Croatica čiji će nastup započeti u 21 sat na Trgu od Fontane.
 
Najpoznatija domaća „Skitnica“ i temperamentna Velolučanka koja je glazbenim vodama počela ploviti još kao sedmogodišnja djevojčica nastupajući u dječjem kazalištu, Jasna Zlokić, najpoznatije će hitove iz bogatog opusa svoje glazbene karijere izvesti u sljedeći petak, 14. srpnja u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.  Ulaznice za koncert ove, ne samo hrvatske već i regionalne glazbene dive, po cijeni od 70 kuna (u pretprodaji) i 90 kuna (na dan koncerta) moguće je kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata.
 
Drugu divu, također dobro znanu van granica Republike Hrvatske, nije potrebno previše predstavljati. Višestruka osvajačica nagrade Porin i jedna od najtrofejnijih hrvatskih glazbenica, Nina Badrić, svojim će izvedbama uljepšati zvjezdanu noć na terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5* na Babinom kuku 21. srpnja s početkom u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta moguće je kupiti od ponedjeljka, 10. srpnja u hotelu Valamar Dubrovnik President 5*. U cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice.
 
Osim koncertnog programa za pamćenje, Ljeto u Valamaru koje će trajati sve do sredine rujna, građanima i posjetiteljima Dubrovnika svakog četvrtka i nedjelje donosi besplatne kino projekcije dječjih i obiteljskih filmova u Parku Maslinata, nastupe lokalnih bendova u sklopu Retro večeri na Trgu od Fontane subotom te turistima posebno atraktivnu Gradsku stražu svaku večer od četvrtka do nedjelje. Svim posjetiteljima koncerata i ostalih događanja osiguran je i besplatan parking.
 
 

20. travanj 2024 14:49