StoryEditorOCM
ŠpicaTKO ČITA, TKO SE VOLI, A KOGA STOPALO BOLI?

GRADSKA SLIKOVNICA ŽELJKA TUTNJEVIĆA Ljepotice na kavi, furesti u hladu, a pravi fotoreporter rastopi vam srce k'o čokoladu! 

Piše PSD.
21. srpnja 2018. - 21:34

Kako vam je prošao dan? Jeste li ga potrošili u veselju ili je nekako proletio pokraj vas, a da ga niste ni okusili? Je li vas obradovala ova sunčana subota ledenog mora, laganog povjetarca i visokih temperatura.?  Ako ste danas bili u Gradu, nudimo vam besplatni podsjetnik. Prisjetite se što ste danas sve radili ili niste radili, a trebali ste. Naš Željko Tutnjević dokumentirao je ovu subotu, 21. dan u mjesecu srpnju.

​Opet je bilo onih koji su jedva dočekali da malo poziraju, ljepotica ima u izobilju, neki su pozirali s kućnim ljubimcem, neki su se upravo zatekli na kavi s probranim društvom pa im je poziranje za Dubrovački došlo kao "kec na desetku". Jednostavno, u poziranju su svjetski prvaci! Bilo je na Stradunu dosta gostiju, posebno nam dragih iz daleke Azije koji se štite od sunca i Dubrovnik upijaju kao cedevitu kroz slamku... Europljani, Australci i Amerikanci pak čitaju knjige, zijevaju ili zijevaju dok čitaju knjige, poneki se par sklonio u hlad da malo odmori, neka se tabani ohlade od hodanja, a opet drugi su dočekali hladovinu kao vrhunsku priliku za napisati SMS - "Volim te, ljubavi Tvoja draguška from Kroejša!". Malo se nešto pojelo usput, žvaknuo se „sengič“, barka „Le petit festivala“ kao glavna u floti umjetnosti na svom je mjestu i čeka finske dane, a i dalje kraljuje i kralj Straduna na svom tronu, zvijezda novog broja Dubrovčakog vjesnika  Pejo Divković... Zato je sve čisto!  

Trk u Porat, trk do Pila preko Straduna - ma ništa mu nije promaklo, ništa mu se nije izmaklo, možda mu se šali davati lijepe komplimente zgodnim ženama omaklo, možda vas je ono čime vas je pohvalio u srce taklo, kad ste ga sreli, oči su vam zasjale kao staklo, bitno je samo da se niste posramili i da vam se nije o neki kamen spotaklo, a sad gledajući njegovu fotogaleriju shvatili ste da vam se predivno lišce na njegovim krasnim fotografijama tako nevjerojatno istaklo, a znao je on unaprijed to sve, zato je,  našem Željku, napraviti ovu gradsku slikovnicu vaše i samo vaše oduševljenje potaklo...    

18. travanj 2024 21:27