Moskar Noćni život

SVJETSKI POZNATI DJ NASTUPA 30. PROSINCA

Mahmut Orhan u hotelu Rixos Libertas

SVJETSKI POZNATI DJ NASTUPA 30. PROSINCA
U posljednjem tjednu u ovoj godini, kada Dubrovnik živi svoju zimsku bajku, i hotel Rixos Libertas priprema bogatu novogodišnju ponudu. U periodu od 28.12. – 01.01. gosti hotela moći će uživati u posebnoj gastronomskoj ponudi tematskih večeri u glavnom restoranu, na Agora baru svakodnevno će ih zabavljati razni glazbeni izvođači, a neće nedostajati zabave ni za najmlađe goste. Djed Božićnjak i njegove pomoćnice voditi će ih kroz novogodišnje radionice, facepainting, ples i Mini doček Nove godine za djecu.


Vrhunac programa je 30.12. kada će u hotelu nastupiti svjetski DJ Mahmut Orhan. Za tu priliku svoju multifunkcionalnu glavnu dvoranu pretvaraju u ekskluzivan noćni klub za vrhunski video i audio doživljaj. Mahmut Orhan 25-godišnji DJ i glazbeni producent porijeklom je iz Burse u Turskoj. Nakon mnogobrojnih nastupa po istanbulskom klubovima, međunarodni uspjeh postigao je 2015. godine sa pjesmom „Age of Emotions“, a već u slijedećoj godini pjesmom „Feel“ popeo se na prvo mjesto glazbene platforme iTunes. Njegova simbolična poveznica sa Dubrovnikom nastala je u 2017. kada je napravio remix dobro poznate „Game of Thrones“ pjesme „Save me“. Ovaj simpatični DJ gostovao je na svim vodećim svjetskim festivalima elektroničke glazbe, a u nekoliko je intervjua spomenuo koliko mu se sviđa Dubrovnik i da se ovdje uvijek rado vraća.


Ulaznice za koncert se mogu kupiti na recepciji hotela svaki dan od 0-24h, a za rezervacije stolova možete poslati upit na [email protected]
Naslovnica Noćni život

Najčitanije

Najnovije

Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!

Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!
Nakon gala koncerta ispred crkve sv. Vlaha na kojemu je nastupio Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije p...
Zatvorene 70. Dubrovačke ljetne igre!