Moskar Noćni život

SVE JE LAKO KAD SI MLAD

SPEKTAKL ZA KRAJ LJETA U VALAMARU Prljavo Kazalište stiže u kamp Solitudo

SVE JE LAKO KAD SI MLAD

Gradovima na karti svjetske turneje kojom Prljavo kazalište obilježava 40 godina svog postojanja pridružio se i Dubrovnik jer će ova hrvatska „rock-institucija“ nastupom 14. rujna „zatvoriti“ ovogodišnje izdanje Ljeta u Valamaru.

Rock-družbu iz zagrebačke Dubrave koja dužinom svog radnog i sviračkog staža može stati uz bok najvećim svjetskim rock senzacijama nije potrebno posebno predstavljati jer će nesumnjivo svojim obožavateljima prirediti koncertni spektakl za kraj ljeta među zelenilom kampa Solitudo.

Uz njihove hitove kao što su „Sve je lako kad si mlad“, „Mojoj majci“, „Zaustavite zemlju“, „Marina“, „Mi plešemo“, „Korak po korak“ rasle su i odgajale su se brojne generacije koje će se imati prilike okupiti i na Babinom kuku za nešto više od mjesec dana.

Ako ste raspoloženi za sjajnu svirku koju će Prljavci prirediti, ulaznice po cijeni od 90 kuna možete kupiti od ponedjeljka, 20. kolovoza u radnom vremenu od 7 do 22 sata na recepciji kampa Solitudo. Koncert će početi u 21 sat, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

Vidimo se na najvećem koncertom spektaklu ovog ljeta!

Naslovnica Noćni život

Najčitanije

Najnovije

Zapalilo se smeće na Grabovici

Zapalilo se smeće na Grabovici
Oko 6 sati ujutro došlo je do požara na Grabovici gdje se zapalilo smeće. U akciji gašenja požara sudjeluje 13 p...
Zapalilo se smeće na Grabovici

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov