StoryEditorOCM

PREPOZNATLJIVE DELIKATESE Otvoren treći Tutto Bene Pizzeria & Fast Food u Srebrenom

Piše PSD.
18. siječnja 2018. - 14:52

Otvoren je treći TuttoBene Pizzeria & Fast Food, na području Župe Dubrovačke, točnije u Srebrenom. Kao prethodna dva i ovaj TuttoBene nudi svoje prepoznatljive delikatese. Sočni burgeri od junjećeg i svinjećeg mesa kao i nešto malo drugačiji, Piggy Black Burger od mesa crne svinje, janjeći burger kao i naš najnoviji Biggy Cheeseburger s čak 300 gr mesa.

BBQ i Crispy krilca uvijek i uvijek iznova oduševe kao i pizza. Pizza je naš zaštitni znak, radimo preko 25 vrsta pizza, od onih standardnih do autorskih pomno kreiranih od najkvalitetnijih namirnica s domaćom pelatom naših pizza majstora. Tijesto dovoljno tanko ali ne pretanko, hrskavo i sočno, čak se i rubovi uvijek pojedu.

Za razliku od ostalih TuttoBene objekata, ovaj objekat posluje i kao caffe bar koji se otvara u 8 sati pa svoje jutro možete započeti uz neodoljivu kavu intenzivnog mirisa i pune arome.

Elegantno i ugodno uređen ambijent zadužen je za dobru atmosferu i odgovarat će svim ljubiteljima fine i ukusne hrane. Posjetite nas na Šetalištu dr. Franja Tuđmana 8 i uvjerite se u svaku pročitanu riječ!



















 

25. travanj 2024 03:44