StoryEditorOCM
ModaMISS FASHION TV CROATIA 2018

ZRINKA ĆORIĆ Veselim se Cipru i karijeri u modelingu

Piše Tea Stjepović
5. kolovoza 2018. - 12:47

Župka Zrinka Ćorić nedavno je pobijedila na izboru ljepote i ponijela lentu Miss Fashion TV CROATIA 2018. Sedamnaestogodišnja učenica Medicinske škole Dubrovnik predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Fashion TV koji će se u listopadu održati na Cipru.

Zašto si se odlučila prijaviti na natjecanje?

Iskreno, tu odluku nisam konkretno donijela. Budući da sam u modnoj agenciji ABC models management, pozvali su me da sudjelujem na izboru za Miss Fashion TV 2018. Prihvatila sam to čisto da vidim kako to sve funkcionira i steknem iskustvo za početak.


Kakvi su dojmovi nakon pobjede?

Pobjedu stvarno nisam očekivala niti sam se za to prijavila. Veselilo me novo iskustvo i druženje s curama. Nisam ni bila zadovoljna svojim nastupom,ali za prvi put može proći. Zato ću sad učiti na greškama i pripremati za buduće nastupe i naravno za svjetski izbor najbolje što mogu.



Jesi li se ikad prije okušala u nečem sličnom?

Nažalost nisam. Imala sam prilika, ali mislim da je tad bilo malo prerano za ovakvo nešto.



Želiš li se baviti manekenstvom u budućnosti?

Cilj u životu mi je manekenstvo i modeling. Za mene je ovo tek početak, malo-pomalo ću raditi na sebi kako bih ostvarila svoje želje i jednog dana se bavila profesionalno ili barem poluprofesionalno modelingom i manekenstvom i izvan Hrvatske, ali tek kad budem spremna, naravno.

Kako je prošlo na natjecanju, je li bilo treme i natjecateljskog duha među djevojkama?

Natjecanje je prošlo odlično,sve je bilo stvarno super. Treme nije bilo nimalo, barem ne kod mene, samo sam se opustila. Bilo je tu i natjecateljskog duha, samo su cure to dobro skrile. Iznimno sam zahvalna i ostalim prelijepim i dragim curama na ovom iskustvu. Ovo mi je samo vjetar u leđa da se nastavim truditi i ostvarivati svoje ciljeve.


U listopadu putuješ na Cipar na svjetski izbor. Kakva su očekivanja?

Da,na Cipar putujem od 1. do 10.listopada. Nemam posebnih očekivanja, tek slijede pripreme, da sve to bude na razini. Potrudit ću se pripremiti i predstaviti Hrvatsku najbolje što mogu.


Čime se baviš u slobodno vrijeme, imaš li neki hobi?

U slobodno vrijeme ću se dogovarati s matičnom agencijom ABC o planovima i putovanjima, a obrazovanje ostaje na prvom mjestu. Već sam dobila mnogobrojne ponude ali prvo čekamo svjetski izbor za FASHION TV MODEL AWARD 2018 pa ćemo onda vidjeti za dalje. Inače, u slobodno vrijeme se družim s obitelji i prijateljima. Volim fotografirati, čitati knjige, putovati, ići u shopping. Donedavno sam se bavila odbojkom, no sada više ne.



Pratiš li modu, što te posebno veseli?
Pratim, naravno. Zanimaju me revije poznatih dizajnera, pratim mnoge poznate manekenke. Sve to govori koliko se volim lijepo obući. Omiljeni modni dodaci su mi visoke potpetice, torbe kao i sve ostalo. (smijeh)


Koja je tajna tvoje linije, vježbanje, prehrana, geni...?

Iskreno, nema tu neke tajne. Dosad nisam pazila i jela sam sve što sam htjela i koliko sam htjela. Nemam neku određenu prehranu, čak i ne vježbam. Barem ne zasad, iako će se stvari od sad promijeniti. Morat ću pripaziti na sve to i početi mijenjati navike. Sve je dobro dok se razvijam. A možda su i geni presudni za moju liniju, tko zna. (smijeh)



Budući planovi?

Ne volim planirati, sve ide nekim tokom kako treba jer od planiranog u većini slučajeva ništa ne bude.Cilj mi je uspjeti u daljnjem modelingu/manekenstvu, raditi što volim i uživati. Želim se zahvaliti Coral Beach Club na ukazanom gostoprimstvu. Zatim roditeljima i agenciji ABC Models Mgmt Management jer su vjerovali u mene i bili mi podrška od samog početka. Slijede pripreme, a to je prije svega snimanje profesionalnih modnih fotografija. U svijetu mode ne možete ništa postići bez dobre modne fotografije.

19. travanj 2024 10:18