StoryEditorOCM
ModaZRAČNA LUKA DUBROVNIK

DIJAMANTI, SAFIRI, RUBINI Svečano otvoren Diamond Centar Dubrovnik

Piše PSD.
25. kolovoza 2017. - 14:21

U četvrtak je u prostorima Zračne luke Dubrovnik svečano otvoren prostor u kojem se nalazi prava oaza nakita. Riječ je o Diamond Centru Dubrovnik koji se prostire na 1300 metara četvornih.

Na otvaranju je direktora Bahattin Aksoy pozdravio sve prisutne i rekao da se nada dobroj suradnji. Od Dubrovnika očekuju mnogo i nadaju se da će im se želje ispuniti. Pohvalio je sve zaposlenike Diamanod Centra Dubrovnik i svima poželio lijepu dobrodošlicu.

Iz svoje ponude izdvajaju 18 karatno zlato s dragim i poludragim kamenom. Možete birati između dijamanata, safira, rubina, a osim ove jedinstvene ponude, u Diamond Centru možete pronaći i klasično 14-karatno zlato, srebro, pozlatu..

Sav nakit je ručni rad, a osim nakita za žene, nude i nakit za muškarce, te se možete naručiti i za individualno savjetovanje. Osim velikog izbora nakita, u Diamond Centru Dubrovnik nude popravljanje, čišćenje i poliranje zlata.

Cijene se kreću od 50 eura pa naviše, tako da se može naći nešto za svačiji džep. U ponudi imaju i suvenire.

Ono što je zanimljivo jest da nude i certifikat od pet godina koju omogućava da se nakit kupljen kod njih u tom razdoblju može zamijeniti za neki drugi po izboru.

Radno vrijeme Diamond Centra Dubrovnik je od 8:30 - 19:00, a nalaze se u novoj zgradi Zračne luke Dubrovnik.

16. travanj 2024 21:49