StoryEditorOCM
ŽupaOPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Piše dv
14. listopada 2022. - 12:08

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2022./2023. Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata. Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja. 

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu. Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se u zatvorenim omotnicama osobno ili putem pošte na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom „Natječaj za stipendije- ne otvarati!“. 

Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti s web stranice općine http://www.zupa-dubrovacka.hr, odnosno koji se mogu dobiti u Odsjeku za društvene djelatnosti. Natječaj za 2022./2023. godinu objavljen je 14. listopada 2022. godine i bit će otvoren do 28. Listopada 2022. godine. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati. 

Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Općine kao i na oglasnoj ploči. Odsjek za društvene djelatnosti na raspolaganju je za konzultacije i pojašnjenja eventualnih nejasnoća vezanih uz natječaj na broj telefona: 020/487-481.

01. listopad 2023 16:33