StoryEditor
ŽupaPISMO ŽUPSKIH TETA

Pratite web stranicu DV Župa dubrovačka, tamo ima zabavnog i edukativnog sadržaja za djecu

Piše PSD.
8. travnja 2020. - 10:03
Dječji vrtić Župa dubrovačka, maškarataDječji vrtić Župa dubrovačka
Ravnateljica i stručni tim Dječjeg vrtića Župa dubrovačka uputili su roditeljima djece pismo u kojem pojašnjavaju kako, i na koji način pokušavaju pomoći djeci i obiteljima da lakše prebrode zahtjevno razdoblje tijekom kojeg ne rade. Prenosimo ga u cijelosti:

Pred nama je svakako neizvjesno razdoblje trajanja pandemije, čiji će tijek zasigurno ovisiti o poštivanju propisanih mjera. U ovim izvanrednim okolnostima prisilno smo prekinuli neposredan rad u vrtiću i razišli se bez pozdrava i dogovora o daljnjoj komunikaciji. Prisilno su se promijenile navike, način života djece, Vas roditelja, a i svih nas. Vjerujemo da i u ovim neizvjesnim trenucima "radosno" provodite vrijeme kod kuće sa svojom djecom.
Moguće je da nam svima u novonastaloj situaciji ponestane, ponekad, ideja i sadržaja.
Od samog početka u našem vrtiću promišljamo o tome kako, i na koji način, pomoći djeci i Vama da lakše prebrodite ovo zahtjevno razdoblje.
Sad u ovom trenutku kao oblik komunikacije na daljinu koristit ćemo: web stranicu vrtića, telefon u dežurstvu i e-mail adresu vrtića. Kao dodatnu pomoć na web stranici nudimo Vam i nudit ćemo u narednom periodu sve što je vezano za vrtić, djecu i Vas roditelje. Objavljivat ćemo sve odluke Civilnog stožera i Osnivača, odluke vezane za rad i početak rada vrtića, cijenu vrtića...(sve sadržaje vezane za organizaciju vrtića). Nudit ćemo Vam i edukativne materijale, razne linkove (neke smo i već ponudili), zabavne sadržaje, smjernice koje potiču učenje, korisne informacije i sve što je vezano za djecu od jedne godine života do polaska u školu, koje možete birati prema svom interesu.
Osim stručnog tima i ravnateljice, svoje vještine i znanja stavit će na raspolaganje i odgojiteljice.
Poruka je: čitajte web stranicu Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.
Također, možete koristiti telefon u dežurstvu: 020/ 485 - 029 svakim danom od 7 do 15 sati. Upite, kao i povratne informacije možete slati na e-mail adresu: vrtic.zupa@gmail.com, kao i do sada. Na gore navedeni telefon i
e-mail adresu možete tražiti i psihološki savjet svaki dan.
Budite pozitivan primjer poštivanja naputaka Kriznog stožera s vjerom u prolaznost krizne situacije i ako ikako možete "ostanite doma".
#VRTIĆ ŽUPA DUBROVAČKA
loading...

Izdvojeno

24. svibanj 2020 05:59