StoryEditor
ŽupaŽUPA DUBROVAČKA |

Pijan vozio motocikl, udario 14-godišnje dijete na biciklu

Piše dv
2. veljače 2021. - 12:29
CROPIX

U ponedjeljak 1. veljače, u popodnevnim satima, na području Župe dubrovačke, došlo je do prometne nesreće u kojoj je 47-godišnji muškarac motociklom udario 14-godišnje dijete koje je zadobilo teške tjelesne ozljede neopasne za život.
Naime, do prometne nesreće je došlo kada je spomenuti muškarac, krećući se Putem dr. Ante Starčevića, pod utjecajem alkohola od 1,7g/kg, u fazi kočenja izgubio nadzor nad motociklom dubrovačkih registarskih oznaka, s istim pao na kolnik, nakon čega je u klizanju prema naprijed motocikla udario u bicikl spomenutog djeteta, koje je u tom trenutku, biciklom sišlo s nogostupa i započelo nepropisno prelaziti kolnik navedene crte. Uslijed udara, dijete je zajedno s biciklom, palo na kolnik i zadobilo teške tjelesne ozljede ne opasne za život. Nakon ukazane liječničke pomoći, pušteno je kući.
Vozač motocikla smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon dovršenog očevida slijedi posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu, javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske. 
 

Izdvojeno

04. ožujak 2021 09:24