StoryEditor
ŽupaŽUPA DUBROVAČKA |

OSIGURANE VRIJEDNE POTPORE Raspisan natječaj za učeničke i studentske stipendije

Piše DV
23. listopada 2020. - 14:27
Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2020./2021. Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima iz obitelji slabijeg imovnog stanja čija mjesečna primanja ne prelaze 1700 kuna po članu obitelji, djeci bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.
Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.

Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se u zatvorenim omotnicama osobno ili putem pošte na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom „Natječaj za stipendije- ne otvarati!“.
Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti s web stranice općine http://www.zupa-dubrovacka.hr, odnosno koji se mogu dobiti u pisarnici općine.

Natječaj za 2020./2021. godinu objavljen je 22. listopada 2020. godine i bit će otvoren do 5. studenog 2020. godine.
Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Općine kao i na oglasnoj ploči. Odsjek za društvene djelatnosti na raspolaganju je zakonzultacije i pojašnjenja eventualnih nejasnoća vezanih uz natječaj na broj telefona: 020/487-481 (Katarina Barović, voditelj Odsjeka za društvene djelatnosti i kulturu).
loading...

Izdvojeno

23. studeni 2020 22:59