StoryEditor
ŽupaZAJEDNIČKOM FOTOGRAFIJOM NAJAVILI KANDIDATURU

Nezavisna lista 'Mladi za Župu' ide na izbore

Piše d.v.
10. travnja 2017. - 21:54

Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti.Iako je najčešća izreka "Na mladima svijet ostaje", nama je draža "Mladi pokreću svijet". Volja i pokretačka snaga nam ne dopušta da budemopasivni promatrači uništavanja naše Župe i stvaranja nezadovoljstva i straha kod naših stanovnika.Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti - navodi se u priopćenju Kandidacijske liste grupe birača okupljena Facebook stranici "Mladi za Župu".


- Došlo je VRIJEME ZA PROMJENE!, vrijeme za slobodu izražavanja,vrijeme u kojem izražavanje mišljenja i konstruktivnih kritika ne može dovesti do gubitka radnog mjesta.Vrijeme u kojem je svačiji glas jednako važan i svačiji posao jednako vrijedan.


Naša djeca zaslužuju dječji vrtić adekvatnog kapaciteta u kojem ima dovoljno stručnog kadra. Djeca iz naše škole moraju dobiti priliku sudjelovati u projektima koji bi njihovo obrazovanjepodigli na puno veću razinu i približili ih tehnologijama koje ih okružuju.Vrijeme je da se krene ulagati u svako mjesto naše Općine, da centralizacija postane stvar prošlosti, da sva mjesta konačno dobiju osnovnu komunalnu infrastrukturu.Želimo zaslužiti povjerenje stanovnika svojom transparentnošću, otvorenošću i iskrenošću.Ne određuju nas boje ni slova, mladi smo, željni promjena, rada i pomaka.


Spremni uložiti znanje, ambicije i vještine za bolje sutra.Ako težimo prosjeku, bit ćemo prosječni, no nas motivira izvrsnost i energija kojom želimo učiniti stanovnike ponosnim, a Župu boljim i kvalitetnijim mjestom za život - ističe se na kraju priopćenja.


U srijedu navečer najavljena je konferencija za novinare na kojoj će biti obznanjeni kandidati za predstojeće lokalne izbore.

loading...

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:08