StoryEditorOCM
ŽupaSURADNJA

Nardelli želi čuti oporbu o izmjenama proračuna

Piše DV
7. travnja 2020. - 15:32
Općinski načelnik Silvio Nardelli 9. travnja održat će sastanak s užim timom suradnika, članovima Odbora za proračun i financije, ali i dvama članovima oporbene stranke Župka na temu izmjena i dopuna Proračuna i Programa rada za tekuću godinu.

Župska stranka -  Župka prošlog se tjedna obratila načelniku s nizom prijedloga korigiranja Proračuna s obzirom na očekivano smanjenje prihoda Općine zbog izvanredne situacije uzrokovane koronavirusom.

U Općini kažu kako se načelnik Nardelli složio s dijelom predloženih izmjena i pisanim putem zahvalio oporbenim kolegama, te ih je izvijestio o nizu već poduzetih aktivnosti od strane Općine Župa dubrovačka vezano za novonastalu situaciju.

„Držim korektnim prijedloge oporbe i ponudu da zajedničkim konstruktivnim djelovanjem i suradnjom donesemo najbolje moguće rješenje u ovim okolnostima, kako za rad općinskih službi i vezanih društava, tako i za donošenje svih ostalih mjera kojima ćemo preraspodijeliti planirana sredstva. Iskreno se nadam da ćemo na sastanku doći do zajedničkih stavova po svim pitanjima kako bismo zajednički prevladali ovu situaciju na dobrobit Općine i svih njenih žitelja“, priopćio jeNardelli.

Uvažavajući trenutno stanje Sjednica Općinskog vijeća, koja se u ovim okolnostima ne može organizirati redovnim putem bit će organizirana telefonski ili virtualno sukladno naputku Ministarstva uprave RH.
 
23. travanj 2024 08:40