StoryEditorOCM
ŽupaLOKALNI IZBORI 2021. |

NARDELLI ZAHVALIO BIRAČIMA Moje daljnje djelovanje bit će usmjereno na razvoj i ostvarenje svih projekata koji će život u Župi učiniti boljim

Piše Dv
24. svibnja 2021. - 15:24

Nakon ponovljenih izbora na biralištu Petrača, načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli zahvalio je svim biračima Župe dubrovačke.

- Zahvaljujem svim mještanima koji su izašli na izbore za lokalnu samoupravu, a posebno veliko hvala svima onima koji su i ovaj put svoje povjerenje poklonili Hrvatskoj demokratskoj zajednici i meni osobno kao kandidatu za načelnika. Natpolovičnom većinom članova Općinskog vijeća Hrvatska demokratska zajednica će i nadalje donositi sve važne odluke za razvoj Župe na dobrobit svih naših mještana. Ja kao načelnik, dobio sam Vaše povjerenje na svih 7 biračkih mjesta i u konačnici 53,5 glasova izašlih birača. Moje daljnje djelovanje bit će usmjereno na razvoj i ostvarenje svih onih kapitalnih, ali i onih manjih projekata koji će učiniti život u Župi dubrovačkoj svakim danom sve boljim za svakog stanovnika, naveo je Nardelli.

25. travanj 2024 02:38