StoryEditorOCM
ŽupaŽUPA DUBROVAČKA

Načelnik obišao uređene prostorije ‘Gusara‘, a vatrogascima čestitao njihov dan

Piše DV
4. svibnja 2021. - 16:01

U proračunu Općine Župa dubrovačka  izdvojena su sredstva za uređenje sportskih objekata za cjelokupnu rekonstrukciju dotrajalih klubskih prostorija VK Gusara koje se nalaze između tribina. Vanjski dio koji obuhvaća zamjenu postojeće betonske ploče, izolaciju i oblogu kamenom je u potpunosti završen te se očekuje nastavak unutarnjeg uređenja.

Tim povodom, Silvio Nardellli zajedno sa predsjednikom VK Gusara Sergejom Kolićem te članovima Uprave kluba Ivom Handabakom i Brunom Glavočićem obišao je uređene prostorije kluba. Uprava VK Gusara zahvalila se načelniku kako na sredstvima za redovan rad kroz Zajednicu sportova Župe dubrovačke tako i za dosad uložena sredstva za uređenje prostorija.  S ciljem osiguravanja što boljih uvjeta rada i djelovanja kluba zamolili su Općinu za daljnju suradnju.

Povodom današnjeg blagdana sv. Florijana i Svjetskog dana vatrogasaca načelnik Nardelli uputio je čestitku župskim vatrogascima.

- Svim članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Župa dubrovačka čestitam Sv. Florijana, nebeskog zaštitnika svih vatrogasaca. Koristim priliku zahvaliti se župskim vatrogascima na savjesnom radu u svim redovnim vatrogasnim aktivnostima kao i  nesebičnom angažmanu naših vatrogasaca u  izvanrednim situacijama na terenu kao što su elementarne nepogode, ispomoć komunalnom društvu,  pomoć potrebitim mještanima čime su kao i uvijek dosad pokazali profesionalnost i humanost - istaknuo je Nardelli. 

20. travanj 2024 17:19